Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Μπογιές και τρικάκια στο σπίτι του εισαγγελέα Μπακέλα

Μπογιές και τρικάκια στο σπίτι του εισαγγελέα Μπακέλα
Ο συγκεκριμένος βαρύνεται με σωρεία αδικημάτων, τα οποία ο ίδιος αλλά και οι ομοϊδεάτες του δεν αποδέχονται
Το βράδυ της Δευτέρας άτομα του αναρχικού χώρου πέταξαν μπογιές και τρικάκια στο σπίτι του εισαγγελέα Ευάγγελου Μπακέλα.
Αφορμή ήταν, σύμφωνα με προκήρυξη στα social media, η προσαγωγή αλλά και η κράτηση μέχρι σήμερα του Χάρη Μαντζουρίδη.

Ο συγκεκριμένος βαρύνεται με σωρεία αδικημάτων, τα οποία ο ίδιος αλλά και οι ομοϊδεάτες του δεν αποδέχονται.
Σημειώνεται ότι στις 13 Οκτωβρίου, ο Χάρης Μαντζουρίδης προσήχθη -και μετέπειτα συνελήφθη- έξω από το σπίτι του στα Ιλίσια, αφού κατονομάστηκε ξαφνικά ως δράστης -ο οποίος μάλιστα σχετίζεται με την τρομοκρατία- μέσω ενός ανώνυμου τηλεφωνήματος στην ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με μία ληστεία που τελέστηκε το 2018.

Τι γράφει η προκήρυξη:

"Όλη αυτή η ιστορία με σκοπό την ταυτοποίηση ενός ορφανού DNA. Άλλωστε, η καινούρια καθημερινή δικαιολογία των μπάτσων, με τις πιο πρόσφατες υποθέσεις του συντρόφου Κώστα Κ.και των 14 συντρόφων που εμπλέκονται στην υπόθεση της πρυτανείας ΕΜΠ, έχει να κάνει με την υποχρεωτική λήψη, τη στοχοποίηση και την ενορχηστρωμένη ενοχοποίηση αγωνιστ(ρι)ών για τη συμμετοχή τους στον αναρχικό χώρο και τις επαναστατικές δράσεις.

Η πολιτική τους έχει στόχο τις ζωές μας, τις σχέσεις μας, την πραγματικότητα που βιώνουμε και την αμφισβήτηση της αξίας των ζωών μας. Οι μεθοδευμένες επιθέσεις τους βασίζονται, πλέον, σε τεχνολογικά μέσα ενώ η ίδια η απόσπαση του DNA είναι παράνομη και για πολλά χρόνια το εργαστήριο της αστυνομίας δεν μπορεί να αποδείξει την αξιοπιστία του DNA ως πειστήριο, καθώς από μόνο του δεν αποτελεί στοιχείο.

Ο λόγος, όσον αφορά τις περισσότερες διώξεις που αφορούν το DNA που βρίσκεται σε κινητά αντικείμενα, είναι η απόδειξη ότι η μεταφορά του βιολογικού υλικού είναι τόσο εύκολη, οπότε η ύπαρξή του σε ένα σημείο δεν προϋποθέτει και την ύπαρξη του ίδιου του ατόμου εκεί", αναφέρεται σχετικά στο κείμενο της προκήρυξης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης