Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κύπρος - Κωστρίκης για Deltacron: Δεν γνωρίζουν τα αποτελέσματα που κατέχουμε – Λανθασμένη η δήλωση Μαγιορκίνη

Κύπρος - Κωστρίκης για Deltacron: Δεν γνωρίζουν τα αποτελέσματα που κατέχουμε – Λανθασμένη η δήλωση Μαγιορκίνη
Τα αποτελέσματα της έρευνας για την Deltacron θα αποσταλούν και στην Ελλάδα σε διακεκριμένο Επιστήμονα «για να διαπιστώσει του λόγου το αληθές», ανέφερε ο Δρ. Λεόντιος Κωστρίκης
Σχετικά Άρθρα

Λανθασμένη, βεβιασμένη και επιστημονικά ανήθικη χαρακτήρισε ο Δρ. Λεόντιος Κωστρίκης, η ομάδα του οποίου ταυτοποίησε δείγματα της Deltacron στην Κύπρο, την ανάρτηση του επίκουρου καθηγητή Ιολογίας του ΕΚΠΑ και μέλος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων, Γκ. Μαγιορκίνη, ο οποίος έκανε λόγο για τεχνικό λάθος του εργαστηρίου.
«Δεν γνωρίζουν τα αποτελέσματα που κατέχουμε», ανέφερε ο Δρ. Λεόντιος Κωστρίκης στο SigmaLive και πρόθεσε ότι τα αποτελέσματα της έρευνας για την Deltacron θα αποσταλούν και στην Ελλάδα σε διακεκριμένο Επιστήμονα «για να διαπιστώσει του λόγου το αληθές».
Όπως εξήγησε, "πέραν των 25 ατόμων που εντοπίστηκαν στην Κύπρο και έχουν όλες τις Omicron μεταλλάξεις στο αμινοτελικό άκρο της πρωτεΐνης S, έχουμε βρει και άλλους 52 που έχουν διαφορετικούς αριθμούς πολυμορφισμών στο σημείο".
Πρόσθεσε ότι οι 52 είναι σε 12 διαφορετικές γενεαλογίες του Delta και διερωτήθηκε "πως είναι δυνατόν να είναι λάθος;".
Κατά τον ίδιο, τα αποτελέσματα δείχνουν ότι υπήρχε εξελικτική πίεση κάποιου αρχέγονου Delta, να δημιουργήσει πολυμορφισμούς όπως το Omicron και εξελίχθηκαν οι γενεαλογίες Deltacron.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης