Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Το σχέδιο είναι ξεκάθαρα τιμωρητικό χωρίς ίχνος επιστημονικής τεκμηρίωσης – Στόχος να εκδικηθούν τους ανεμβολίαστους

Το σχέδιο είναι ξεκάθαρα τιμωρητικό χωρίς ίχνος επιστημονικής τεκμηρίωσης – Στόχος να εκδικηθούν τους ανεμβολίαστους
Η λογική στο τέλος θα κερδίσει απέναντι στην ψυχωτική παράνοια.
Σχετικά Άρθρα

Πλέον ο στόχος είναι ξεκάθαρος.
Δεν είναι η προτεραιότητα τους να πείσουν την κοινωνία με τις εναλλακτικές που υπάρχουν για τον covid 19.
Δεν έχουν στόχο να φθάσουν σε ένα ιδεατό επίπεδο ανοσίας μέσω της φυσικής ανοσίας και των εμβολίων ώστε να επιτευχθεί η περίφημη ανοσία της αγέλης.
Πλέον δεν υπάρχει καμία επιστημονική μελέτη που να υποστηρίζει ότι με ποσοστό π.χ. 80% ανοσίας πάσης φύσεως μπορεί να αντιμετωπιστεί ο covid 19.
Το αφήγημα έχει καταρρεύσει και με βάση τα επίσημα στοιχεία από το Robert Koch Institute της Γερμανίας και το αντίστοιχο ινστιτούτο της Δανίας σε ποσοστό 95% κολλούν και μεταδίδουν οι εμβολιασμένοι.
Όλα τα στοιχεία είναι συντριπτικά ειδικά των Γερμανών και όχι μόνο… αλλά όπως διαπιστώνουν οι πολίτες του κόσμου ο στόχος δεν είναι απλά μια τιμωρία αλλά η εκδίκηση όσων αμφισβητούν το διάτρητο επίσημο αφήγημα.
Στόχος είναι να εκδικηθούν τους ανεμβολίαστους.
Όταν μια πολιτική μαριονέτα όπως ο Macron, χλευάζει το 26% της κοινωνίας της Γαλλίας που είναι ανεμβολίαστο τονίζοντας ότι υα πάω μέχρι τέλους θέλω να τους τσαντίσω… αποτελεί περίτρανη απόδειξη ότι η δυστοπία είναι γεγονός.
Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του Σέρβου τενίστα, πρώτου στην παγκόσμια κατάταξη στην Αυστραλία.
Στόχος είναι η τιμωρία, ο εξευτελισμός και ο διασυρμός ώστε να περάσουν ένα μήνυμα σε όλους…
Βέβαια μιλάμε για μια κυβέρνηση της Αυστραλίας που δημιούργησε στρατόπεδα καραντίνας και υποχρέωσε τους θετικούς με covid 19 πολίτες να εγκλειστούν.
Ποια η διαφορά των στρατοπέδων συγκέντρωσης του Stalin ή του Hitler είναι ένα θέμα που θα εξετάσει ο μελλοντικός ιστορικός.

Όταν τα ποσοστά είναι συντριπτικά το 95% των κρουσμάτων της Omicron αφορούν εμβολιασμένους – προφανώς θα αγγίζει και τους ανεμβολίαστους – αποτελεί μια απόδειξη ότι ο Covid 19 και οι μεταλλάξεις του δεν κάνουν διακρίσεις.
Ένα άλλο στοιχείο είναι η βαριά νοσηλεία και οι θάνατοι.
Με βάση την τρομολαγνεία του Biden του αμερικανού Προέδρου ο οποίος δήλωνε οι ανεμβολίαστοι κινδυνεύουν να αρρωστήσουν βαριά και να πεθάνουν αποδείχθηκε διάτρητο επιχείρημα.
Η κυβέρνηση Biden ίσως είναι από τις πιο άχρηστες στην ιστορία των ΗΠΑ όπως αποδεικνύουν και οι δημοσκοπήσεις, τα ποσοστά αποδοχής της έχουν καταρρεύσει.

Γιατί θέλουν να εκδικηθούν τους ανεμβολίαστους;

Έχοντας πει πολλά και κατά συρροή ψέματα στους πολίτες και στους εμβολιασμένους πολίτες, βλέπε μέτρα που αφορούν κυρίως εμβολιασμένους εκτός και εκτός Ελλάδος, οι κυβερνήσεις θέλουν να εκδικηθούν τους ανεμβολίαστους επειδή δεν πειθάρχησαν.
Στόχος τους δεν είναι να αμφισβητήσουν την σοβαρή επιχειρηματολογία με αντίλογο, αλλά να μειώσουν, απαξιώσουν τους ανεμβολίαστους.
Δείτε τι έκαναν σε διεθνούς φήμες επιστήμονες, αποδείχθηκε ότι ορισμένα ανδρείκελα επιχείρησαν να μολύνουν την φήμη τους και με την υποστήριξη των μέσω ενημέρωσης και των φαρμακευτικών εταιριών τους διαπόμπευσαν.
Το ίδιο συμβαίνει και με την υπόλοιπη κοινωνία που εναντιώνεται στον υποχρεωτικό εμβολιασμό πράξη τελείως ανέντιμη και ανήθικη.
Η άποψη μας όπως έχει διατυπωθεί πολλές φορές κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να επιλέξει εάν θα εμβολιαστεί ή δεν θα εμβολιαστεί, οποιαδήποτε υποχρεωτικότητα είναι επιστημονικά ανέντιμη και ανήθικη πράξη, το ίδιο ισχύει και με όρους Συνταγματικούς.
Οι ανεμβολίαστοι, λοιπόν αποτελούν ένα μέρος της κοινωνίας που ούτε ψεκασμένοι είναι ούτε αρνητές.
Είναι η φωνή της λογικής απέναντι σε ένα ψυχωτικό παραλογισμό.
Η επιστήμη στην πορεία των αιώνων εξελίχθηκε μέσω της αμφισβήτησης, δυστυχώς σήμερα οποιαδήποτε άποψη είναι ενάντια στο βασικό αφήγημα λοιδορείται, εξευτελίζεται, διαπομπεύεται, πολλοί άνθρωποι χάνουν την δουλειά τους, διαπρεπείς επιστήμονες απομονώνονται οπότε πολλοί από φόβο πλέον δεν μιλούν.
Ο φόβος δεν είναι ο οδηγός των φιλελεύθερων αντιλήψεων, τα μέτρα που επιβάλλονται είναι ενάντια στους βασικούς κανόνες του φιλελευθερισμού, μολύνουν τις υγιείς σκέψεις και πλημμυρίζουν με τοξίνη την κοινωνία.
Καμία κυβέρνηση δεν έχει προσφέρει σωστές υπηρεσίες στους πολίτες, από την μια εκδικούνται τους ανεμβολίαστους και από την άλλη επιβάλλουν μέτρα στους εμβολιασμένους κοινώς τους εξαπάτησαν.
Ο εμβολιασμένος μετά από 6 ή 7 μήνες δεν έχει πιστοποιητικό εμβολίων εάν δεν κάνει την 3η δόση, ο εμβολιασμένος δεν μπορεί να διασκεδάσει, ο εμβολιασμένος εξαπατήθηκε εμπρός στα συνεχή, διογκούμενα και ασύστολα ψεύδη των κυβερνήσεων.

Η λογική θα κερδίσει

Στο τέλος μετά από μια περίοδο σκοτεινή, δυστοπική η λογική θα κερδίσει.
Οι απειλές, η εκδικητικότητα κατά των ανεμβολίαστων θα συνεχιστεί και το εντυπωσιακό είναι ότι όσο τα επιστημονικά στοιχεία εκθέτουν τα εμβόλια βλέπε νόσηση… τόσο περισσότερο θα εκδικούνται τους ανεμβολίαστους.
Η Omicron θα αγγίζει όλους τους πολίτες στο τέλος εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.
Γιατί μέχρι τώρα στους κόλπους των ανεμβολίαστων οι θάνατοι από Omicron είναι ελάχιστοι έως μηδενικοί;
Οι εμβολιασμένοι υποτίθεται ότι προστατεύονται, οι ανεμβολίαστοι που δεν προστατεύονται γιατί δεν πεθαίνουν από την Omicron;
Όλα αυτά έρχονται να αποδείξουν γιατί το αφήγημα δεν έχει επιστημονικό υπόβαθρο.
Οι επιστήμονες έγιναν πολιτικές μαριονέτες και φοβούνται να μιλήσουν.
Ο στόχος είναι ένας εκδίκηση σε όσους αμφισβητούν το αφήγημα…
Όμως όπως πάντα η λογική στο τέλος θα κερδίσει…
Στην Ελλάδα θα μειώσουν τα όρια ηλικίας στην υποχρεωτικότητα στα 50 έτη ενώ δεν θα αποσύρουν το πρόστιμο των 100 ευρώ τον μήνα στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών.
Τα μέτρα αυτά δεν έχουν καμία επιστημονική τεκμηρίωση είναι γελοία.
Η λογική στο τέλος θα κερδίσει απέναντι στην ψυχωτική παράνοια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης