Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Μητροπολίτης Κορίνθου για αντιεμβολιαστές ιερείς: Οδηγούν κόσμο στον θάνατο

Μητροπολίτης Κορίνθου για αντιεμβολιαστές ιερείς: Οδηγούν κόσμο στον θάνατο

«Δριμύ κατηγορώ» Μητροπολίτη Κορίνθου για αντιεμβολιαστές ιερείς: Οδηγούν κόσμο στον θάνατο

«Άστραψε και βρόντηξε» κατά όσων κάνουν κηρύγματα κατά του εμβολίου στους κόλπους της εκκλησίας ο Μητροπολίτης Κορίνθου κατηγορώντας τους πως οδηγούν πολίτες στον θάνατο.
Συγκεκριμένα ο Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος εξαπέλυσε «δριμύ κατηγορώ» με αφορμή τον θάνατο του 49χρονου –αντιεμβολιαστή- ιερέα στο Λουτράκι, για τους πνευματικούς που αποτρέπουν τον κόσμο να εμβολιαστεί, κάνοντας λόγο άτομα που θέλουν να παριστάνουν τους τρανούς φιλοσόφους και μεγάλους γεροντάδες που οδηγούν ανθρώπους στον θάνατο.
Την ίδια ώρα, την τελευταία του πνοή άφησε ανεμβολίαστος γιατρός, πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, από τον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης ο οποίος πρωτοστατούσε στο κίνημα κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, ενώ τη μάχη έχασε ένας ακόμη αντιεμβολιαστής μοναχός στο άγιο όρος.
Στο Άγιο Όρος ένας ακόμη μοναχός έχασε τη μάχη αφού νόσησε από κορωνοϊό.
Πρόκειται για τον πατέρα Τιμόθεος από την Ιερά Μονή Γρηγορίου ο οποίος κατέληξε το απόγευμα της Τρίτης 4/1.
Ο 72χρονος Αγιορείτης μοναχός, ήταν αντιεμβολιαστής και νοσηλεύονταν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, διασωληνωμένος για μεγάλο διάστημα.
Θύμα της πανδημίας και ένας γιατρός, 54 ετών, στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, ο οποίος δεν είχε εμβολιαστεί και κατέληξε διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.
Ο γενικός γιατρός ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός αγοριού ηλικίας 7 ετών.
Είχε ταχθεί κατά της υποχρεωτικότητας, ενώ από την 1η Σεπτεμβρίου βρίσκονταν σε αναστολή καθώς και ο ίδιος δεν είχε εμβολιαστεί.
Έναν ακόμη θάνατο νέου ανθρώπου από κορωνοϊό μετρά η Λαμία .
Πρόκειται για 48χρονη μητέρα δύο παιδιών που δεν είχε εμβολιαστεί και νοσηλευόταν διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης