Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Γλυφάδα: Συνελήφθη ο Ruben Semedo του Ολυμπιακού – Τον κατήγγειλε η σύντροφός του αλλά μετά... απέσυρε την καταγγελία

Γλυφάδα: Συνελήφθη ο Ruben Semedo του Ολυμπιακού – Τον κατήγγειλε η σύντροφός του αλλά μετά... απέσυρε την καταγγελία
Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 20:30 το βράδυ της Δευτέρα στην πολυτελή κατοικία όπου διαμένει το ζευγάρι στη Γλυφάδα

Σε «μύλο» εξελίσσεται η υπόθεση με τη νέα σύλληψη του Ρούμπεν Σεμέδο, μετά από καταγγελία της συντρόφου του για κακοποίηση το βράδυ της Δευτέρας. Μία καταγγελία η οποία τελικά αποσύρθηκε, με τον Πορτογάλο άσο του Ολυμπιακού να «απαντά» με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνοντας ότι είναι σπίτι του και βλέπει ταινία σχολιάζοντας «όχι άλλα ψέματα».

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 20:30 το βράδυ της Δευτέρας, όταν η 28χρονη σύντροφος του Ρούμπεν Σεμέδο ειδοποίησε την Άμεση Δράση και υποστήριξε ότι ο κεντρικός αμυντικός των «ερυθρολεύκων» τη χτύπησε, της πήρε το κινητό και την κλείδωσε έξω από την πολυτελή κατοικία τους στη Γλυφάδα. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο τον προσήγαγαν στο Γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας του Α.Τ. Αλίμου, όπου εκεί –μετά από έγγραφη καταγγελία της συντρόφου του- σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του και συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία.

Αυτό συνέβη, λίγο μετά τις 22:30 το βράδυ της Δευτέρας με τον άσο του Ολυμπιακού να παραμένει στο Αστυνομικό Τμήμα μέχρι τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν με προφορική εντολή του εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος. Τελικά, νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης, η 28χρονος επίσης Πορτογαλίδα σύντροφος του Ρούμπεν Σεμέδο αποφάσισε να αποσύρει την καταγγελία της και η ποινική δίωξη σε βάρος του αρχειοθετήθηκε.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης