Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Μοσχάτο: Αυτός είναι ο 42χρονος που εκτέλεσαν με 4 σφαίρες - Μέλος της διαβόητης Γεωργιανής μαφίας

Μοσχάτο: Αυτός είναι ο 42χρονος που εκτέλεσαν με 4 σφαίρες - Μέλος της διαβόητης Γεωργιανής μαφίας
Ο 42χρονος δέχτηκε 4 σφαίρες, την ώρα που επέστρεφε σπίτι του με την σύντροφο του και το 5χρονο παιδί της, δεν είχε απασχολήσει τις Ελληνικές αρχές, καθότι η δράση του ήταν εκτός Ελλάδας

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, με... "άρωμα" Γεωργιανής μαφίας φαίνεται πως κρύβεται πίσω από την δολοφονική επίθεση σε βάρος του 42χρονου το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στο Μοσχάτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα ήταν μέλος της διαβόητης Γεωργιανής μαφίας "VOR V ZAKONE", σύμφωνα και με παλαίο βίντεο από ρωσικό πρακτορείο που είχε τραβηχτεί όταν είχε συλληφθεί ως μέλος της οργάνωσης.

 

Ο 42χρονος δέχτηκε 4 σφαίρες, την ώρα που επέστρεφε σπίτι του με την σύντροφο του και το 5χρονο παιδί της, δεν είχε απασχολήσει τις Ελληνικές αρχές, καθότι η δράση του ήταν εκτός Ελλάδας.

Τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Ο άνδρας από τη Γεωργία, μαζί με τη σύντροφο του και το παιδί της, επέστρεφαν στο σπίτι τους στην οδό Ταξιαρχών το βράδυ του Σαββάτου, μετά από επίσκεψη σε φιλικό πρόσωπο. Λίγο μετά τις 22:00, μια φίλη τους, τους άφησε με το αυτοκίνητο κοντά στην πολυκατοικία που διέμεναν και τότε φαίνεται ότι εμφανίστηκε ο δράστης, που είχε στήσει καρτέρι θανάτου στο θύμα. Τον πλησίασε, τον πυροβόλησε 3 φορες και στη συνέχεια του έδωσε χαριστική βολή στο κεφάλι, πριν εξαφανιστεί.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης