Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις, πρόστιμα, αναστολές λειτουργίας και ρεβεγιόν στις τουαλέτες

Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις, πρόστιμα, αναστολές λειτουργίας και ρεβεγιόν στις τουαλέτες

Τα ξημερώματα της Κυριακής 2/1 επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας σε καφετέρια του κέντρου της Θεσσαλονίκης για υπέρβαση ωραρίου,  ενώ συνελήφθη ο ιδιοκτήτης

Σχετικά Άρθρα

Δύο συλλήψεις για το κορωνοπάρτι σε τουαλέτες μαγαζιού στη Θεσσαλονίκη, ενώ δεν έλειψαν τα πρόστιμα και οι αναστολές λειτουργίας.
Ειδικότερα, πρόστιμο 5.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας επιβλήθηκε σε κατάστημα διασκέδασης στην Ευκαρπία της Θεσσαλονίκης για παράβαση των μέτρων κατά της εξάπλωσης ασθενειών, καθώς το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς παρότι έμοιαζε κλειστό, λειτουργούσε με μουσική και εξυπηρετούσε τους πελάτες στον υπόγειο χώρο, στον προθάλαμο για τις τουαλέτες.
Σχετικό βίντεο με τους νεαρούς που διασκέδαζαν χορεύοντας και χωρίς να τηρούν τις αποστάσεις, ανήρτησε στο διαδίκτυο ένας 27χρονος, ο οποίος συνελήφθη, ενώ έχει συλληφθεί και η 22χρονη υπεύθυνη του καταστήματος.
Επίσης, τα ξημερώματα της Κυριακής 2/1 επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας σε καφετέρια του κέντρου της Θεσσαλονίκης, ενώ συνελήφθη ο 39χρονος ιδιοκτήτης της, καθώς λειτουργούσε την επιχείρησή του μετά τα μεσάνυχτα, παραβιάζοντας τα νέα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.
Σημειώνεται ότι στη Θεσσαλονίκη έγινε και μια σύλληψη ατόμου για διοργάνωση πάρτι με 100 άτομα σε χώρο εργοστασίου, στον οποίο και επιβλήθηκε 50.000 ευρώ πρόστιμο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης