Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Εξιτήριο έλαβε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος - Νοσηλευόταν με κορωνοϊό

Εξιτήριο έλαβε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος - Νοσηλευόταν με κορωνοϊό
O Οικουμενικός Πατριάρχης θα παραμείνει λίγες ημέρες ακόμη σε απομόνωση στην Πατριαρχική κατοικία στα Θεραπειά προτού επιστρέψει στο Φανάρι για τους εορτασμούς των Θεοφανείων
Εξιτήριο πήρε σήμερα το μεσημέρι, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, από το Αμερικανικό Νοσοκομείο της Πόλεως, όπου τις τελευταίες έξι ημέρες ήταν υπό ιατρική παρακολούθηση, προσβληθείς από τη μετάλλαξη Omicron του κορωνοϊού. Θα παραμείνει λίγες ημέρες ακόμη σε απομόνωση στην Πατριαρχική κατοικία στα Θεραπειά προτού επιστρέψει στο Φανάρι για τους εορτασμούς των Θεοφανείων.
Χθες το βράδυ, μάλιστα, επικοινώνησε μαζί του για τρίτη φορά τηλεφωνικά, ο υπουργός Υγείας της Τουρκίας, ο οποίος ενδιαφέρθηκε για την πορεία της υγείας του και τον διαβεβαίωσε ότι οι υπηρεσίες του υπουργείου θα είναι πάντοτε στη διάθεσή του.
Από την πλευρά του, ο Πατριάρχης, συγκινημένος για το ζωηρό ενδιαφέρον του υπουργού, τον ευχαρίστησε θερμά και του ευχήθηκε για τον καινούργιο χρόνο, καθώς και καλή δύναμη στις από πολλών μηνών προσπάθειές του για την καταπολέμηση του Covid-19 στη χώρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης