Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Χαμός με Γεωργιάδη στον ΣΚAΪ: Αφήστε τις ειρωνείες για Μητσοτάκη, ο τουρισμός πληρώνει την εκπομπή

Χαμός με Γεωργιάδη στον ΣΚAΪ: Αφήστε τις ειρωνείες για Μητσοτάκη, ο τουρισμός πληρώνει την εκπομπή
«Δεν χρειάζεστε να εκνευρίζεστε όταν λέμε τι λέγατε παλιά» σχολίασε εκ νέου η κα Αναστασοπούλου, για να προκαλέσει νέα αντίδραση του υπουργού
Άναψαν τα αίματα στον αέρα της εκπομπής του ΣΚΑΪ, «Σήμερα», όπου βρέθηκε καλεσμένος ο Άδωνις Γεωργιάδης, το πρωί της Τρίτης (28/12).
Όλα ξεκίνησαν όταν ο υπουργός Ανάπτυξης δέχθηκε μία ερώτηση για το «πότε θα πάρουμε ανάσα από την πανδημία», υποστηρίζοντας ότι αυτό είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να το προβλέψει, με την παρουσιάστρια Μαρία Αναστασοπούλου να σχολιάζει: «Άρα τελευταία μίλια, δεν θα ξαναπείτε… Τέλος».
Η ατάκα αυτή προκάλεσε την οργή του Γεωργιάδη, ο οποίος έσπευσε να απαντήσει.
«Τα τελευταία μίλια τα είχε πει ο πρωθυπουργός πριν από την Δέλτα. Και κατά τη γνώμη μου μακάρι να το ξαναπεί. Και γιατί; Όταν πουλάς τουρισμό και είσαι ο πρωθυπουργός μιας χώρας πρέπει να πουλάς προς τα έξω στους πιθανούς σου πελάτες ότι είσαι μια υγειονομικά ασφαλής χώρα. Και πράγματι, η δήλωση αυτή είχε ως αποτέλεσμα χιλιάδες άνθρωποι να έρθουν στην χώρα και χιλιάδες άνθρωποι έκαναν τζίρο και πήγαμε καλά. Άρα αφήστε τις ειρωνείες με τον πρωθυπουργό», τόνισε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας στο ίδιο ύφος:
«Μια χαρά το είπε... Η κυρία Αναστασοπούλου ειρωνεύτηκε τον κ. Μητσοτάκη και έκανε λάθος. Η δήλωση του κ. Μητσοτάκη ήταν ολόσωστη τη στιγμή που το είπε διότι είμαστε μια τουριστική χώρα, από αυτό ζουν χιλιάδες συμπολίτες σας, σας πληρώνουν διαφημίσεις στον ΣΚΑΪ για να κάνετε εκπομπή. Και πρέπει να σταματήσετε συνεχώς να θίγετε την χώρα».
«Καλό είναι να μην εκνευρίζεστε κ. υπουργέ. Το παρακάνετε τώρα» ανέφερε από την πλευρά της η δημοσιογράφος, σε μια προσπάθεια να κατευνάσει τα πνεύματα.
«Το είπε άριστα, αν πρέπει να το ξαναπεί, θα το ξαναπεί. Λέτε να ήξερε (σ.σ. ο πρωθυπουργός) ότι θα έρθει η Δ, ή η Ο, ή η ΣΤ, προφήτης είναι;», συνέχισε ωστόσο εκείνος απτόητος.
«Δεν χρειάζεστε να εκνευρίζεστε όταν λέμε τι λέγατε παλιά» σχολίασε εκ νέου η κα Αναστασοπούλου, για να προκαλέσει νέα αντίδραση του υπουργού.
Τότε, τον ρόλο του πυροσβέστη στη διένεξη έπαιξε η δημοσιογράφος Χριστίνα Κοραή ρωτώντας τον υπουργό, σε μια προσπάθεια να τον... αποπροσανατολίσει, αν του ζήτησαν κι άλλες selfies στα σούπερ μάρκετ, σημειώνοντας ότι σχολιάστηκε πολύ η δήλωση αυτή.
«Έχω βγάλει καμιά 50αρια selfies», απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
 
Δείτε το περιστατικό από το 19:20 και μετά:
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης