Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Προσήχθη στη ΓΑΔΑ ο τράπερ Light που έκανε επίδειξη με πιστόλι αστυνομικού μέσα σε κλαμπ

Προσήχθη στη ΓΑΔΑ ο τράπερ Light που έκανε επίδειξη με πιστόλι αστυνομικού μέσα σε κλαμπ
Ο τράπερ ισχυρίζεται στους αστυνομικούς ότι τα όπλα που φαίνονται είναι ψεύτικα και πως τα είχε στη ζώνη του για τις ανάγκες ενός βιντεοκλίπ που γυριζόταν σε κλαμπ στο Γκάζι

Στο Τμήμα Εκβιαστών της ΕΛ.ΑΣ προσήχθη αργά το βράδυ της Δευτέρας ο γνωστός τράπερ Light, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες είχε αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media βίντεο όπου επιδείκνυε επιδεικτικά τρία πιστόλια, ένα εκ των οποίων φαίνεται πως είναι αστυνομικό.

Ο 26χρονος κρατείται και εξετάζεται από τις αρχές και όπως τονίζεται από την ΓΑΔΑ, αν προκύψουν κατηγορίες σε βάρος του θα συλληφθεί και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από πηγές της ΕΛΑΣ, ο τράπερ ισχυρίζεται στους αστυνομικούς ότι τα όπλα που φαίνονται είναι ψεύτικα και πως τα είχε στη ζώνη του για τις ανάγκες ενός βιντεοκλίπ που γυριζόταν σε κλαμπ στο Γκάζι.

Όπως φαίνεται σε βίντεο στο Instagram, ο συγκεκριμένος τράπερ ποζάρει επιδεικτικά μέσα σε κλαμπ, παρουσία δεκάδων ατόμων γύρω του, έχοντας τα όπλα στη ζώνη του, ενώ καπνίζει ένα τσιγάρο.Μάλιστα το ένα από αυτά παραπέμπει σε 9άρι usp, παρόμοιου τύπου δηλαδή με αυτά που έχουν αστυνομικοί.

Μετά τη δημοσίευση του βίντεο, έχει προκληθεί σάλος, αλλά και ερωτήματα για το αν έχει νόμιμη άδεια κατοχής των όπλων και για ποιον λόγο κυκλοφορεί σε δημόσιο χώρο επιδεικνύοντάς τα.
Ωστόσο, μετά τον ντόρο, ο τράπερ κατέβασε τα βίντεο από τον λογαριασμό του στο Instagram.

traper
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης