Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σάλος για τον Δανίκα: «Έκατσαν και περίμεναν στα τέσσερα - IQ ραδικιού», έγραψε για τα θύματα του Παναγιωτόπουλου

Σάλος για τον Δανίκα: «Έκατσαν και περίμεναν στα τέσσερα - IQ ραδικιού», έγραψε για τα θύματα του Παναγιωτόπουλου
Με τη θέλησή τους έκατσαν και περίμεναν στα τέσσερα και με τη θέλησή τους αυτές τις τόσο "υπέροχες" στιγμές μαγνητοσκόπησαν και απόλαυσαν"», σημειώνει στο άρθρο του ο Δημήτρης Δανίκας

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στα social media το άρθρο του Δημήτρη Δανίκα για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου και των "ροζ" βίντεο.
Το κείμενο δημοσιεύτηκε πριν από τρεις μέρες στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" με τίτλο "Ο αρβυλόμαγκας και το αλαλούμ" και επικρίθηκε από πολλούς χρήστες του Twitter για τη θέση που παίρνει ο γνωστός δημοσιογράφος αναφορικά με τις γυναίκες που κατήγγειλαν τον πρώην παρουσιαστή του "Ράδιο Αρβύλα".
"Με απλά λόγια τα κορίτσια με τη θέλησή τους κατέφθασαν. Με τη θέλησή τους έκατσαν και περίμεναν στα τέσσερα και με τη θέλησή τους αυτές τις τόσο "υπέροχες" στιγμές μαγνητοσκόπησαν και απόλαυσαν" σημειώνει στο άρθρο του ο Δημήτρης Δανίκας.
"Θα πείτε-και σωστά-τα κορίτσια δεν ήξεραν. Ότι εν αγνοία τους ο αρβυλόμαγκας το "ανέβασε" προς κοινή θέα και προς εκδίκηση. Ωραία λοιπόν.
Όμως όταν "πηγαίνεις" με τέτοιους αρβυλόμαγκες. Όταν κι εσύ κορίτσι μου συμφωνείς και πρωταγωνιστείς σε τέτοιες σκηνές. Και όταν από το νιονιό σου δεν περνάει καν ως σκέψη, ως κάποια υποψία, ότι μπορεί να διασυρθείς και να διαπομπευθείς, τότε δύο τινά συμβαίνουν:
Είτε το κάνεις γιατί κάτι στο τέλος θέλεις να κερδίσεις και ίσως να διαπραγματευθείς. Είτε είσαι ο πλήρης ζωντανός ορισμός του λεγόμενου IQ ραδικιού" προσθέτει.
Αναρτώντας αποσπάσματα από το επίμαχο άρθρο, οι χρήστες κατηγορούν τον κριτικό κινηματογράφου για "victim shaming" και μισογυνισμό.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης