Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Βατερλό η επιστροφή Χαϊκάλη στο θέατρο: Πήγαν να τον δουν μόλις... 10 θεατές

Βατερλό η επιστροφή Χαϊκάλη στο θέατρο: Πήγαν να τον δουν μόλις... 10 θεατές
Πρόκειται για την παράσταση-επιθεώρηση με πρωταγωνιστή τον Παύλο Χαϊκάλη, η οποία έκανε πρεμιέρα ανήμερα των Χριστουγέννων στην Κύπρο και όπως είχε δηλώσει ο ίδιος ο ηθοποιός, πρόκειται για την τελευταία θεατρική παραγωγή στην οποία θα συμμετάσχει

Μπορεί ο παραγωγός της θεατρικής παράστασης "ΝικοΤΙΤΑΝΙΚΟΣ" στην Κύπρο, να διέρρεε πως έχει κόψει χιλιάδες εισιτήρια για την πρεμιέρα, η πραγματικότητα ωστόσο τον διέψευσε πανηγυρικά.

Πρόκειται για την παράσταση-επιθεώρηση με πρωταγωνιστή τον Παύλο Χαϊκάλη, η οποία έκανε πρεμιέρα ανήμερα των Χριστουγέννων στην Κύπρο και όπως είχε δηλώσει ο ίδιος ο ηθοποιός, πρόκειται για την τελευταία θεατρική παραγωγή στην οποία θα συμμετάσχει.
Σύμφωνα με όσα είχαν ειπωθεί, θα περίμενε κανείς η πρεμιέρα να στεφθεί με μεγάλη επιτυχία, καθώς ο παραγωγός ισχυριζόταν ότι ήδη είχαν κοπεί πάνω από 15.000 εισιτήρια. Αντιθέτως όμως, οι θεατές δεν ξεπέρασαν τους... δέκα, σύμφωνα με την εκπομπή "Πρωινό".

Μάλιστα, προβλήθηκαν στον αέρα της εκπομπής και αποκλειστικά πλάνα τόσο από τη σκηνή, όσο και από τις άδειες θέσεις των θεατών, επιβεβαιώνοντας όλα τα παραπάνω.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης