Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Παγώνη: Δύσκολοι οι επόμενοι δύο μήνες, θα δούμε και 5ψήφιο αριθμό κρουσμάτων

Παγώνη: Δύσκολοι οι επόμενοι δύο μήνες, θα δούμε και 5ψήφιο αριθμό κρουσμάτων
Με συνάχι και μπούκωμα μένουμε σπίτι μας υποστήριξε η κα.Παγώνη
Σχετικά Άρθρα

Τη θέση πως ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος θα είναι δύο δύσκολοι μήνες διατύπωσε η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας – Πειραιά Ματίνα Παγώνη, η οποία εκτίμησε πως τα νέα περιοριστικά μέτρα θα εφαρμοστούν μετά την Πρωτοχρονιά.
Σε δηλώσεις της στο ΣΚΑΪ η κα.Παγώνη είπε πως σταδιακά θα αυξηθούν τα κρούσματα καθώς όπως εξήγησε ο κόσμος θα επιστρέψει από διακοπές και τα συμβάντα θα φανούν αυτό το δεκαπενθήμερο.
Όπως είπε, το επόμενο δίμηνο θα έχουμε αύξηση κρουσμάτων, ενώ σημείωσε ότι μπορεί να δούμε πενταψήφιο αριθμό κρουσμάτων αλλά σταδιακά.
«Το 15.000 για ημερήσια κρούσματα το θεωρώ υπερβολικό» είπε η κα.Παγώνη, η οποία για την μετάλλαξη Omicron είπε ότι τα στοιχεία είναι από την Ευρώπη και από τη Αφρική καθώς και ότι οι ασθενείς που καλούνταi να διαχειριστούν στα νοσοκομεία είναι Delta.
«Όποιος έχει συνάχι δεν σηκώνεται να πάει στη δουλειά του γιατί τα συμπτώματα της Omicron είναι πολύ απλά.
Με συνάχι και μπούκωμα μένουμε σπίτι μας» υποστήριξε η κα.Παγώνη, η οποία ερωτηθείσα για τα σενάρια με την εστίασης, είπε ότι μπορεί να παραμείνουν καθιστοί οι θαμώνες και να λειτουργήσουν έτσι οι επιχειρήσεις από το να κλείσει ένα μαγαζί.
«Ας ανοίγουν και πιο νωρίς.
Στο εξωτερικό τρώνε στις 07:00 και 12:00 είναι μια κανονική ώρα για ύπνο» τόνισε η κα. Παγώνη, η οποία εκτίμησε ότι το Μάιο θα είναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης