Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Δημήτρης Λιγνάδης - Σε δίκη στις 11/2 για 4 βιασμούς ανηλίκων και νεαρών ανδρών

Δημήτρης Λιγνάδης - Σε δίκη στις 11/2 για 4 βιασμούς ανηλίκων και νεαρών ανδρών
Ο Δημήτρης Λιγνάδης κατηγορείται για τέσσερις υποθέσεις βιασμού
Στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας θα καθίσει στις 11 Φεβρουαρίου 2022 ο προφυλακισμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος κατηγορείται για τέσσερις υποθέσεις βιασμού ανηλίκων και νεαρών ανδρών.
Πριν από λίγες είχε εκδοθεί παραπεμπτικό βούλευμα από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών και σύμφωνα με δήλωση του δικηγόρου του κατηγορούμενου Αλέξη Κούγια ο Δ. Λιγνάδης δεν άσκησε έφεση κατά του πρωτόδικου βουλεύματος ζητώντας μάλιστα τον άμεσο προσδιορισμό της εκδίκασης της υπόθεσης.

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια

Πιο αναλυτικά, στην ανακοίνωση του κ. Κούγια αναφέρονται τα εξής: «Όπως είναι γνωστό, ο επικεφαλής του γραφείου μας κ. Αλέξιος Κούγιας ανακοίνωσε ότι δεν θα κατατεθεί ούτε αίτηση αντικαταστάσεως της προσωρινής κρατήσεως του εντολέως μας κου Δημητρίου Λιγνάδη ούτε αίτηση προς τον Εισαγγελέα Εφετών, προκειμένου να ασκήσει έφεση κατά του παραπεμπτικού βουλεύματος, αλλά ότι θα ζητήσουμε να προσδιοριστεί αμέσως η εκδίκαση της υποθέσεώς του από το αρμόδιο δικαστήριο.
Αυτό που ζητήσαμε, έγινε δεκτό και σήμερα ο Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών προσδιόρισε ως ημερομηνία εκδικάσεως της υποθέσεως του κ. Δημητρίου Λιγνάδη την 11/02/2022 στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών.
Τόσο το δικηγορικό μας γραφείο και ο επικεφαλής αυτού κ. Αλέξιος Κούγιας όσο και ο εντολέας μας θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για αυτή την εξέλιξη.
Δεν επιθυμούμε να κάνουμε καμία τοποθέτηση για την ουσία της υποθέσεως και το μόνο που θέλουμε να δηλώσουμε, είναι ότι τόσο ο κ. Αλέξιος Κούγιας και οι συνεργάτες του γραφείου όσο και ο κ. Δημήτριος Λιγνάδης θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό και νόμιμο, για να εκδοθεί μια δίκαιη απόφαση.

Αθήνα, 24/12/2021
Με εκτίμηση,
Αλέξιος Κούγιας»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης