Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Εξαπλώνεται και στην Ελλάδα η Omicron - Νέα καθημερινότητα, μάσκες παντού - Ανησυχία για την αναζωπύρωση της πανδημίας

Εξαπλώνεται και στην Ελλάδα η Omicron - Νέα καθημερινότητα, μάσκες παντού - Ανησυχία για την αναζωπύρωση της πανδημίας

Ανησυχία λόγω Omicron - Mάσκες παντού από 24/12 - Εκτός πλάνου το lockdown - Στους 20.198 οι θάνατοι

Σχετικά Άρθρα

(Συνεχές upd) Στον χορό της Omicron μπαίνει δυναμικά πλέον και η Ελλάδα, καθώς τα κρούσματα με τη νέα παραλλαγή του κορωνοϊού στη χώρα άρχισαν να αυξάνονται κατά το αναμενόμενο, όπως αυξάνεται και η πανδημία το τελευταίο τριήμερο αν και, εν προκειμένω, μάλλον απροσδόκητα.
«Είναι πια σαφές ότι τις τελευταίες τρεις ημέρες παρατηρείται μια σημαντικά αυξητική τάση, σταμάτησε δηλαδή η μείωση που παρακολουθούσαμε τις προηγούμενες τρεις εβδομάδες», ανέφερε η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, κυρία Βάνα Παπαευαγγέλου.
Με στόχο οι επερχόμενες γιορτινές ημέρες της μεγάλης κινητικότητας και των πολλών συναθροίσεων να κυλήσουν «αναίμακτα» και να προληφθεί η «έκρηξη» τον μολύνσεων με την παραλλαγή Omicron ώστε περισσότεροι πολίτες να έχουν προλάβει τη θωράκισή τους με τον αρχικό εμβολιασμό ή την ενισχυτική δόση, η κυβέρνηση ανακοίνωσε δια στόματος του υπουργού Υγείας, κ. Θάνου Πλεύρη, τα νέα μέτρα προστασίας που ισχύουν από σήμερα 24/12 στις 6 το πρωί καθώς και τις συστάσεις των ειδικών, οι οποίες διασαφηνίστηκαν και κατά την ενημέρωση από την κ. Παπαευαγγέλου


2_170.JPG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης