Τελευταία Νέα
Κοινωνία

«Σε 5 χρόνια οι εμβολιασμένοι θα πέφτουν σαν τα κοτόπουλα» έλεγε γιατρός στον Βόλο - Πληθαίνουν οι καταγγελίες

«Σε 5 χρόνια οι εμβολιασμένοι θα πέφτουν σαν τα κοτόπουλα» έλεγε γιατρός στον Βόλο - Πληθαίνουν οι καταγγελίες
Όπως περιγράφει στην αναφορά του ο σύζυγος της γυναίκας, ο γιατρός τους έλεγε, μεταξύ άλλων, ότι «αν πάτε στο νοσοκομείο, θα φύγετε πεθαμένοι»

Απίστευτα είναι τα όσα περιγράφονται σε επώνυμη καταγγελία κατά ιδιώτη γιατρού στον Βόλο, ο οποίος φέρεται να προέτρεπε μια 60χρονη που νοσούσε από κορωνοϊό, να μείνει σπίτι, παρόλο που η κατάσταση της υγείας της επιδεινωνόταν.
Η γυναίκα τελικά έχασε τη μάχη με τον ιό και πέθανε.
Όπως περιγράφει στην αναφορά του ο σύζυγος της γυναίκας, ο γιατρός τους έλεγε, μεταξύ άλλων, ότι «αν πάτε στο νοσοκομείο, θα φύγετε πεθαμένοι».
Μετά από αυτή την τραγική εξέλιξη, ο 63χρονος σύζυγός της, που επίσης νόσησε, κατήγγειλε τον ιδιώτη γιατρό επώνυμα στον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας ζητώντας να διερευνηθεί η δράση του.

Σύμφωνα με τον taxydromos.gr, o 63χρονος καταγγέλλει ότι με βάση τη θεραπεία που συνέστησε και τις οδηγίες του συγκεκριμένου γιατρού, η σύζυγός του οδηγήθηκε καθυστερημένα για νοσηλεία στο νοσοκομείο και τελικά κατέληξε από τον φονικό ιό στα 60 της χρόνια.

Η γυναίκα διασωληνώθηκε σχεδόν αμέσως μόλις έφτασε στο νοσοκομείο.
Ο κορεσμός της ήταν κάτω από 80. Μία μέρα μετά μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χαλκίδας, όπου κατέληξε τον περασμένο Νοέμβριο.

Ο σύζυγός της μετά από 20ήμερη νοσηλεία και αφού δοκιμάστηκε σκληρά, σήμερα προσπαθεί να ανακάμψει, πήρε εξιτήριο από το Αχιλλοπούλειο. Ο άνδρας έχει περάσει ενάμιση μήνας και ακόμη δίνει τη μάχη της αποκατάστασης.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας αναμένεται τις επόμενες μέρες να καλέσει σε ακρόαση τον συγκεκριμένο γιατρό, προκειμένου να διερευνηθεί η υπόθεση. Ο συγκεκριμένος φέρεται μάλιστα να συμβούλευε ασθενείς να ακολουθήσουν μεθόδους, με αποτέλεσμα να καταλήγουν σε ημιθανή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Ο γιατρός ελέγχεται από τη δικαιοσύνη για την αντιεπιστημονική του δράση, ενώ επίσης σε βάρος του έχει κινηθεί πειθαρχική διαδικασία από τον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας. Γιατροί έχουν γίνει μάρτυρες περιστατικών με ανθρώπους που μεταφέρθηκαν στα επείγοντα με κατεστραμμένο αναπνευστικό σύστημα και επιπλοκές που αντιμετωπίζονταν δύσκολα.

«Αν πάτε νοσοκομείο θα φύγετε πεθαμένοι από εκεί»

Μεταξύ άλλων ο σύζυγος της 60χρονης στην αναφορά του επισημαίνει πως η θεραπεία με τα φάρμακα που υπέδειξε ο γιατρός δεν βοήθησε. Μάλιστα επέμενε ότι θα πρέπει να παραμένουν σπίτι και πως θα γίνουν καλά με τη δική του αγωγή.

«Μας είπε ότι είναι σε διαθεσιμότητα, γιατί δεν έχει εμβολιαστεί και μετά αφού έγραψε τα φάρμακά μας είπε ότι θα βρει έναν δικό του γιατρό να τα συνταγογραφήσει. Ακόμη μας ενημέρωσε ότι έχει έναν γνωστό στη Θεσσαλονίκη στον οποίο θα μεσολαβήσει ο ίδιος για να εφοδιαστούμεμε φιάλες οξυγόνου σε τιμή λογική. Για την οξυγονοθεραπεία μας έστειλε να πάρουμε φιάλες οξυγόνου από άλλο σπίτι ασθενούς» αναφέρει ο

Αναφέρει ακόμα ότι και η σύζυγός του, και ο ίδιος μεταφέρθηκαν στο Αχιλλοπούλειο εσπευσμένα με πολύ σοβαρά συμπτώματα, μολονότι ο γιατρός τους απέτρεπε λέγοντας ότι «αν πάτε στο Νοσοκομείο, θα φύγετε πεθαμένοι από εκεί».

«Μην ακούτε τι λένε. Να δείτε τι θα πάθουν σε τέσσερα πέντε χρόνια αυτοί που κάνουν το εμβόλιο. Θα πέφτουν κάτω σαν τα κοτόπουλα» έλεγε συνέχεια.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης