Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Για «συκοφαντική δυσφήμιση» κατηγορεί την 22χρονη Αρετή ο γνωστός δικηγόρος - Αναβλήθηκε η δίκη

Για «συκοφαντική δυσφήμιση» κατηγορεί την 22χρονη Αρετή ο γνωστός δικηγόρος - Αναβλήθηκε η δίκη
Από την άλλη, ο δικηγόρος δήλωσε ότι «σήμερα έρχεστε να καλύψετε τη δίκη για την οικογένεια που διαδίδει αυτά τα συκοφαντικά σε βάρος μου. Έχω απαλλαγεί με βουλεύματα για την πράξη του βιασμού»

Αναβλήθηκε η δίκη για τη μήνυση του γνωστού δικηγόρου κατά της 22χρονης Αρετής, που τον καταγγέλλει για αποπλάνηση ανηλίκου, αλλά και της οικογένειάς της.
Ο δικηγόρος έχει μηνύσει για συκοφαντική δυσφήμιση την 22χρονη και τους γονείς της, ενώ η ποινική διαδικασία για τον ίδιο βρίσκεται σε εξέλιξη.
Η δίκη, τελικά, θα γίνει στις 9 Μαρτίου 2023, καθώς αναβλήθηκε σήμερα προκειμένου να εκδικαστεί όταν θα έχει ολοκληρωθεί η εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό του σκέλους της υπόθεσης για τις πλημμεληματικές κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο δικηγόρος, σύμφωνα με το dikastiko.gr.
Η 22χρονη Αρετή, έξω από τη δικαστική αίθουσα δήλωσε πως «σήμερα είχαμε το δικαστήριο για συκοφαντική δυσφήμιση που μου έκανε ο κακοποιητής μου».
«Ο άνθρωπος αυτός είναι κακοποιός, εγκληματίας, έχει κλέψει τις ψυχές μας, εμένα και των δύο άλλων κοριτσιών και ζητάμε από όλα τα κορίτσια να μην φοβούνται για να πάρουμε πίσω τις ψυχές μας» πρόσθεσε.
Από την άλλη, ο δικηγόρος δήλωσε ότι «σήμερα έρχεστε να καλύψετε τη δίκη για την οικογένεια που διαδίδει αυτά τα συκοφαντικά σε βάρος μου. Έχω απαλλαγεί με βουλεύματα για την πράξη του βιασμού».
Όπως έχει καταγγείλει η 22χρονη, ο γνωστός δικηγόρος την είχε ως σεξουαλικό του υποχείριο, ενώ είχαν συνευρεθεί ερωτικά και της ασκούσε αλλεπάλληλες πιέσεις για να του στείλει γυμνές φωτογραφίες της, που τελικά ο ίδιος διέρρευσε στο dark web.
Το εξοργιστικό είναι πως ο 55χρονος δικηγόρος, όπως λέει η Αρετή, βασίζει την υπερασπιστική του γραμμή σε μια ρητορική που λέει ότι ήταν εκείνη που τον αποπλάνησε:
«Είναι πολύ αστείο, είναι τραγικό να λέει πως εγώ τον αποπλάνησα. Μπορεί ένα παιδί 14, 15 ετών να αποπλανήσει έναν άνδρα 55 ετών, δικηγόρο, επιφανή και υπεράνω πάσης υποψίας;».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης