Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Λύτρας για μελέτη με Τσιόδρα: Δεν έχω να κρύψω τίποτα – Ας αντιληφθούμε την ύστατη ώρα την κρισιμότητα των στιγμών

Λύτρας για μελέτη με Τσιόδρα: Δεν έχω να κρύψω τίποτα – Ας αντιληφθούμε την ύστατη ώρα την κρισιμότητα των στιγμών
«Ότι έχω πει ισχύει στο ακέραιο ακριβώς όπως τα έχω πει, χωρίς προσθέσεις ούτε αφαιρέσεις.Μάθετε ορισμένοι να διαβάζετε», επισημαίνει ο καθηγητής
Σχετικά Άρθρα

Μέσω Twitter o Θεόδωρος Λύτρας τονίζει για τη μελέτη με τον Σωτήρη Τσιόδρα για τις ΜΕΘ πως «όσο κι αν με προβοκάρουν ορισμένοι ένθεν+ένθεν, προσβάλλοντας ή αμφισβητώντας το ήθος, το θάρρος, την αντίληψη, την ευαισθησία ή τα…ελληνικά μου (όλα ήδη περίτρανα αποδεδειγμένα!), δε θα με σύρουν στην τοξική λάσπη της κομματικής αντιπαράθεσης».
«Ότι έχω πει ισχύει στο ακέραιο ακριβώς όπως τα έχω πει, χωρίς προσθέσεις ούτε αφαιρέσεις.Μάθετε ορισμένοι να διαβάζετε. Πάνω και πίσω από τις γραμμές.
Τα υπόλοιπα, ας τα βρούν άλλοι. Εγώ δεν έχω να κρύψω ή να φοβηθώ τίποτα. Ούτε ξεπλένω κανέναν!», σημειώνει ο καθηγητής Δημόσιας Υγείας.

Κρίσιμες στιγμές

Σε άλλο tweet αναφέρει: «Επαναλαμβάνω δε πως το σημαντικότερο είναι το Εθνικό Σύστημα Υγείας κ η ενίσχυση του, παράλληλα με τον εμβολιασμό.
Μ’αυτό θα έπρεπε να ασχολούνται, τόσο όσοι βρήκαν τη μελέτη μας “τετριμμένη”,όσο κι εκείνοι που θέλουν να τη χρησιμοποιήσουν μόνο για καβγά.
Την ύστατη ώρα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να αντιληφθούμε την κρισιμότητα των στιγμών, γιατί αυτό που πλησιάζει με την “όμικρον” ενδέχεται να είναι χειρότερο απ’οτιδήποτε έχουμε περάσει. Κι ως επιστήμονας έχω σημαντικότερα πράγματα να κάνω από το να απαντώ σε μομφές», τονίζει χαρακτηριστικά.
lytras.JPG


Capture_144.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης