Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κύμα αποκαλύψεων: Νεαρή κοπέλα καταγγέλλει γνωστό δικηγόρο ότι ανέβασε ροζ φωτογραφίες της στο διαδίκτυο

Κύμα αποκαλύψεων: Νεαρή κοπέλα καταγγέλλει γνωστό δικηγόρο ότι ανέβασε ροζ φωτογραφίες της στο διαδίκτυο
Κατηγορείται ότι διακινούσε γυμνές φωτογραφίες της 22χρονης κοπέλας στο διαδίκτυο
Σχετικά Άρθρα

Nεαρή κοπέλα, μετά τις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ο οποίος έκανε διαρροή πρώην σύντροφού του σε ιστοσελίδες πορνογραφικού χαρακτήρα, καταγγέλλει επιφανή δικηγόρο ότι διακίνησε στο ίντερνετ προσωπικές της φωτογραφίες
Ο δικηγόρος καταδικάστηκε πρωτοδίκως σε φυλάκιση δύο ετών και τεσσάρων μηνών για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση σύμφωνα με την εκπομπή ΤLive
Σήμερα 17/12 ο δικηγόρος βρέθηκε ξανά στο εδώλιο για την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό.
Κατηγορείται ότι διακινούσε γυμνές φωτογραφίες της 22χρονης κοπέλας στο διαδίκτυο.

Το ιστορικό

Όλα ξεκίνησαν το 2014 σε ένα ταξίδι της 22χρονης στο σπίτι του συγγενικού της προσώπου, εκεί όπου γνώρισε τον δικηγόρο, ο οποίος ασέλγησε πάνω της. "Με παρενόχλησε σεξουαλικά, και πολύ μεθοδευμένα με έφτασε σε ένα σημείο να γίνω το σεξουαλικό του υποχείριο. Μου ζητούσε συνεχώς γυμνές φωτογραφίες και φτάσαμε σε ένα σημείο να με πείσει να συνευρεθώ μαζί του ερωτικά. Οι πιέσεις ήταν αλλεπάλληλες και πολύ τραυματικές. Το κατήγγειλα και μίλησα στους γονείς μου" παραδέχεται σήμερα η 22χρονη Αρετή στον Alpha.

"Ο τρόπος με τον οποίο με χειριζόταν, βασιζόταν στην αγάπη. Προσπαθούσε να με πείσει ότι με αγαπάει και με είχε στρέψει εναντίον της οικογένειάς μου. Μου έλεγε ότι είναι ο μόνος άνθρωπος που με αγαπάει και πλέον όταν άρχισε να μου ασκεί τρομερή πίεση για φωτογραφικό υλικό αλλά και για συνεύρεση με άλλα άτομα, και έβλεπε ότι εγώ προέβαλα αντιστάσεις κι έφτασα σε σημείο να αυτοκτονήσω εκεί σκέφτηκα ότι δεν πρέπει να αυτοκτονήσω κι εγώ. Θυμόμαστε το κορίτσι που αυτοκτόνησε" σημειώνει η 22χρονη Αρετή στην κάμερα του T-live.
Η νεαρή κοπέλα με αφορμή τις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram, στο οποίο λέει μεταξύ άλλων: "Με αφορμή όλη αυτή τη φάση με τον Παναγιωτόπουλο και τον κάθε Παναγιωτόπουλο, είναι καιρός κορίτσια να σταματήσετε να φοβάστε και σας το λέω εκ μέρους κοριτσιών που κάποια στιγμή σταμάτησαν να φοβούνται και μίλησαν. Και πιστέψτε με από τότε που μίλησα, όλα είναι πολύ καλύτερα.

Στο σκοτεινό ίντερνετ μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές φωτογραφίες μου χωρίς πρόσωπο τις οποίες έχει ποστάρει ο βιασμός μου. Δεν ξέρω αν είναι revenge porn, νομίζω δεν είναι. Ίσως είναι σε μία πτυχή του μόνο, σημασία έχει ότι αυτό το πράγμα δεν είναι απλώς κατακριτέο. Είναι εγκληματικό. Και το έγκλημα δεν το έχουμε κάνει εμείς. Είτε τις φωτογραφίες τις στείλαμε με τη θέλησή μας, είτε μας εκβίασαν, όπως στη δική μου περίπτωση. Οι περισσότερες είναι μέρος εκβιασμού…"

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης