Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Θεμιστοκλέους: Χιλιάδες νέα ραντεβού για παιδιά 5 - 11 ετών από 4 Ιανουαρίου

Θεμιστοκλέους: Χιλιάδες νέα ραντεβού για παιδιά 5 - 11 ετών από 4 Ιανουαρίου
Έως τις 16 Ιανουαρίου εκτιμάται πως θα έχουν εμβολιαστεί περίπου οι μισοί από τους 520.000 ανεμβολίαστους άνω των 60 είπε ο κ.Θεμιστοκλέους
Σχετικά Άρθρα

Από τις 4 Ιανουαρίου του 2022 αναμένεται να ανοίξουν χιλιάδες ραντεβού για τον εμβολιασμό των παιδιών ηλικίας 5 με 11 ετών υποστήριξε ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μ. Θεμιστοκλέους, ο οποίος τόνισε ότι στις 3 Ιανουαρίου θα φτάσει στην Ελλάδα η επόμενη δόση εμβολίων.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Θεμιστοκλέους είπε ότι αρχίζουν σήμερα οι εμβολιασμοί των παιδιών ηλικίας 5 – 11 ετών με τις πρώτες 60.000 δόσεις.
Όσον αφορά τους πολίτες άνω των 60 ετών, ο κ.Θεμιστοκλέους ανέφερε ότι 115.000 άτομα της συγκεκριμένης ομάδας είτε έχουν εμβολιαστεί, είτε έχουν προγραμματίσει το ραντεβού τους, ενώ εκτίμησε ότι έως τις 16 Ιανουαρίου θα έχουν εμβολιαστεί οι μισοί από τους 520.000 ανεμβολίαστους.
Ο κ.Θεμιστοκλέους επισήμανε ότι έχουν αυξηθεί οι κατ’ οίκον εμβολιασμοί και ότι θα δοθεί προτεραιότητα στα 18.000 αιτήματα για εμβολιασμό με πρώτη δόση σε όσους δεν μπορούν να μετακινηθούν, ενώ υπογράμμισε ότι ετοιμάζεται ειδική πλατφόρμα για όσους έχουν εμβολιαστεί στο εξωτερικό προκειμένου να υποβάλλουν τα πιστοποιητικά τους και να μην τους επιβληθεί κάποιο πρόστιμο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης