Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σάλος με την εμφάνιση του Λιγνάδη στην εκπομπή του Ρουβά στον ΣΚΑΪ για τον Νίκο Κούρκουλο - Τι απαντά το κανάλι

Σάλος με την εμφάνιση του Λιγνάδη στην εκπομπή του Ρουβά στον ΣΚΑΪ για τον Νίκο Κούρκουλο - Τι απαντά το κανάλι
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, η ανάρτηση του αμοντάριστου επεισοδίου στην ιστοσελίδα έγινε εκ παραδρομής, ενώ στον τηλεοπτικό αέρα δεν προβλήθηκε κανένα στιγμιότυπο με την συνέντευξη του Λιγνάδη

Σε εκπομπή για το Νίκο Κούρκουλο συμμετείχε ο προφυλακισμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος ήταν μεταξύ εκείνων που μίλησαν για τον μεγάλο ηθοποιό στο Idols του Σάκη Ρουβά στον ΣΚΑΪ.

Σάλος με την εμφάνιση του Λιγνάδη στην εκπομπή του Ρουβά στον ΣΚΑΪ για τον Νίκο Κούκουλο – Χαμός στο twitter

Η προβολή της εκπομπής στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ έγινε την περασμένη Παρασκευή στις 21:00, ενώ στη συνέχεια η εκπομπή αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του καναλιού.

Και στην ωριαία αυτή εκπομπή μίλησαν για τον Νίκο Κούρκουλο, η κόρη του Εριέττα και προσωπικότητες όπως η Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ, ο Σωτήρης Χατζάκης, ο Αριστείδης Καμάρας, ο Γιώργος Λιάνης, η Καρυοφιλιά Καραμπέτη, και η Λυδία Κονιόρδου.

Ωστόσο, στο επεισόδιο που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της εκπομπής, συμμετείχε και ο Δημήτρης Λιγνάδης, προκαλώντας μεγάλη έκπληξη στους τηλεθεατές που αντέδρασαν έντονα στα social media.

Δείτε εδώ το στιγμιότυπο.

"Eγινε εκ παραδρομής" λέει ο ΣΚΑΪ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, η ανάρτηση του αμοντάριστου επεισοδίου στην ιστοσελίδα έγινε εκ παραδρομής, ενώ στον τηλεοπτικό αέρα δεν προβλήθηκε κανένα στιγμιότυπο με την συνέντευξη του Λιγνάδη.

Ακόμα, οι συντελεστές διευκρίνισαν ότι οι συγκεκριμένες συνεντεύξεις ελήφθησαν πριν από τρία χρόνια περίπου.

Σημειώνεται πως στην ιστοσελίδα του καναλιού όπου έχει αναρτηθεί η εκπομπή αφιέρωμα στον Νίκο Κούρκουλο, υπάρχει και εκτενές κείμενο 529 λέξεων για τις συνεντεύξεις που περιλαμβάνει, στο οποίο δεν υπάρχει πουθενά ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Αντιδράσεις στο twitter

Οι χρήστες του twitter δεν έκρυψαν την έκπληξη και την αγανάκτησή τους για την συμμετοχή του Λιγνάδη σε αυτό το αφιέρωμα.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης