Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Στη φυλακή τρεις κατηγορούμενοι για το κύκλωμα των πλαστών πιστοποιητικών – Ανάμεσά τους ένας αστυνομικός

Στη φυλακή τρεις κατηγορούμενοι για το κύκλωμα των πλαστών πιστοποιητικών – Ανάμεσά τους ένας αστυνομικός
Σήμερα, Σάββατο 4/12, συνεχίζονται ενώπιον της Ανακρίτριας οι απολογίες των υπόλοιπων 7 κατηγορουμένων που έχουν συλληφθεί για την υπόθεση, στην οποία εμπλέκονται και αστυνομικοί
Σχετικά Άρθρα

Στην φυλακή οδηγούνται 3 από τους πρώτους 13 κατηγορούμενους ως μέλη του κυκλώματος που παρείχε πλαστά έγγραφα, κυρίως σε αλλοδαπούς και ποινικούς, οι οποίοι απολογήθηκαν ως αργά το βράδυ της Παρασκευής 3/12 στην Ανακρίτρια Διαφθοράς.
Η δικαστική λειτουργός και ο Εισαγγελέας έκριναν ότι τρεις από την πρώτη ομάδα των κατηγορουμένων που απολογήθηκαν για σωρεία κατηγοριών, πρέπει να προφυλακιστούν.
Πρόκειται για μία αστυνομικό, μία δημοτική υπάλληλο που υπηρετούσε στο Ληξιαρχείο καθώς και έναν αλλοδαπό, Αλβανικής καταγωγής ο οποίος σύμφωνα με την δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την δράση της εγκληματικής ομάδας, είχε κεντρικό ρόλο στην δομή του κυκλώματος.
Ελεύθεροι αφέθηκαν στις 3/12 οι υπόλοιποι 10  κατηγορούμενοι που απολογήθηκαν, με την επιβολή περιοριστικών όρων.
Στο μεταξύ, σήμερα, Σάββατο 4/12, συνεχίζονται  ενώπιον της Ανακρίτριας οι απολογίες των 7 κατηγορουμένων που έχουν συλληφθεί για την υπόθεση , στην οποία εμπλέκονται αρκετοί αστυνομικοί.
Παράλληλα , συνεχίζεται και η έρευνα για την υπόθεση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης