Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Μαθητές Γυμνασίου ήπιαν αντισηπτικό και κατέληξαν στο νοσοκομείο στο Ηράκλειο Κρήτης

Μαθητές Γυμνασίου ήπιαν αντισηπτικό και κατέληξαν στο νοσοκομείο στο Ηράκλειο Κρήτης
Γονείς καταγγέλλουν ότι πρόκειται για μια συχνή «φάρσα» μεταξύ συμμαθητών
Από «όπλο» κατά της μετάδοσης του κορωνοϊού στις έδρες κάθε σχολικής τάξης, το αντισηπτικό έγινε εργαλείο για... φάρσες μεταξύ συμμαθητών
Στην Κρήτη όμως αυτή η φάρσα είχε ως αποτέλεσμα να καταλήξουν δύο μαθητές Γυμνασίου του Ηρακλείου στο νοσοκομείο, χωρίς ωστόσο, η κατάσταση της υγείας τους να εμπνέει ανησυχία.
Όπως είπε στο Cretalive ο διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ηρακλείου, κ. Γιάννης Καραγιαννίδης, δύο μαθητές του σχολείου, συνεπικουρούμενοι από άλλους δύο που απλώς παρακολουθούσαν ό,τι συμβαίνει χωρίς να συμμετέχουν, έβαλαν αντισηπτικό σε μπουκαλάκια νερού συμμαθητών τους.
Τα δύο παιδιά κατέληξαν στο νοσοκομείο, το ένα έφυγε, το άλλο έμεινε για προληπτικούς λόγους.
Ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου θα επιληφθεί του θέματος, θα συνεδριάσει το επόμενο διάστημα και θα αποφασίσει πώς θα αντιμετωπίσει τα παιδιά-θύτες.
Οι γονείς έχουν ενημερωθεί.
Πάντως, αυτό που σκορπάει την ανησυχία είναι πως, σύμφωνα με καταγγελίες γονέων στο Cretalive, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει και όχι μόνο στο συγκεκριμένο σχολείο.
Πρόκειται για μία τάση, μία νέα φάρσα που σκαρφίζονται τα παιδιά, όμως, θα μπορούσε να γίνει πολύ επικίνδυνη και είναι σημαντικό γονείς και καθηγητές να λάβουν τα μέτρα τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης