Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Τατσόπουλος: Θεωρώ γελοία την επιλεκτική ευαισθησία του Σερβετάλη – Αναμένω να ανακαλέσει τις ανοησίες

Τατσόπουλος: Θεωρώ γελοία την επιλεκτική ευαισθησία του Σερβετάλη – Αναμένω να ανακαλέσει τις ανοησίες
Τατσόπουλος: Το 2021 δεν έχεις το δικαίωμα να είσαι τόσο ηλίθιος. 

Την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από τη θεατρική παράσταση «Ρινόκερος» στην οποία πρωταγωνιστούσε μόλις τέθηκαν σε εφαρμογή τα μέτρα της κυβέρνησης τα οποία απαγορεύουν στους ανεμβολίαστους θεατές να μπουν στο θέατρο, σχολίασε ο Πέτρος Τατσόπουλος στην κάμερα του «Πρωινού» το πρωί της Παρασκευής (26/11).

«Εγώ ως άθεος κινδυνεύω το ίδιο με έναν πολύ θρήσκο άνθρωπο. Τα μόνα μέτρα που μπορούμε να πάρουμε είναι κοινά για όλους.
Θεωρώ γελοία την επιχειρηματολογία. Θεωρώ γελοία την επιλεκτική του ευαισθησία, την αβάσταχτη ελαφρότητά του» ανέφερε αρχικά ο Πέτρος Τατσόπουλος.

«Το 2021 δεν έχεις το δικαίωμα να είσαι τόσο ηλίθιος. Δεν υπάρχει κάποιο παγκόσμιο σχέδιο να μείνουμε όλοι κλεισμένοι στα σπίτια μας και να πεθάνουμε. Αυτά είναι γελοία πράγματα. Πιστεύω πως ούτε ο Άρης Σερβετάλης τα πιστεύει», πρόσθεσε στην συνέχεια της συνέντευξης του.

«Το μεγαλύτερο θαύμα που αναμένω είναι να ανακαλέσει τις ανοησίες που είπε»
Ο Πέτρος Τατσόπουλος έκανε λόγο για ανευθυνότητα τόσο από μεριάς του Άρη Σερβετάλη αλλά και του Γρηγόρη Πετράκου. «Ο Γρηγόρης Πετράκος από πλευράς ανευθυνότητας συναγωνίζεται επαξίως, αν δεν προπορεύεται του Σερβετάλη.
Δεν μπορώ να συγχωρήσω τους ανθρώπους που εν ψυχρώ, ενώ το ξέρουν στέλνουν μαζικά κόσμο στις ΜΕΘ και στα νεκροταφεία» είπε και τόνισε πως περιμένει από τον ηθοποιό να ανακαλέσει τις δηλώσεις του.

«Ο Άρης Σερβετάλης έχει στήριξη από μία μεγάλη μερίδα ανθρώπων οι οποίοι διακρίνονται για την πνευματική τους νωθρότητα. Δεν βάζουν το μυαλό τους να δουλέψει. Η σκέψη του ξεκίναγε από την θρησκοληπτική στάση που κρατάει τον τελευταίο καιρό με χορηγό και τον ρόλο του και την ανταπόκριση που είχε και ο ρόλος του και πιθανόν την είδε ότι είναι ο ρόλος. Αυτό που είπε και ο Δημήτρης Πιατάς. Μάλλον μπέρδεψε το ρόλο του με την πραγματικότητα.
Το μεγαλύτερο θαύμα που αναμένω είναι να ανακαλέσει τις ανοησίες που είπε και να μην στρέψει ένα πολύ μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης που τον ακολουθεί στον όλεθρο», κατέληξε ο Πέτρος Τατσόπουλος.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης