Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ένσταση για τις εκλογές στον ΕΔΟΕΑΠ

tags :
Ένσταση για τις εκλογές στον ΕΔΟΕΑΠ
Ένσταση για τις εκλογές στον ΕΔΟΕΑΠ

Tην επανακαταμέτρηση των ψήφων της δια ζώσης και κυρίως της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας ζητούν με ένσταση που κατέθεσαν στην Εφορευτική Επιτροπή του ΕΔΟΕΑΠ οι υποψήφιοοι για το ΔΣ Νικόλαος Καρούτζος,Κων/νος Ντελέζος,Αγγελική Σταθάτου,Γιώργος ΒότσκαρηςΜαρία Βασιλάκου.
Θέτουν επίσης στον Πρόεδρο της Εφορευτικής Επιτροπής μια σειρά από κρίσιμα ερωτήματα μεταξύ των οποίων σε πόσους ψηφοφόρους της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας εστάλησαν λανθασμένα ή ελλειπή links ψηφοφορίας, όπως και πόσοι ψηφοφόροι ακύρωσαν και επανέλαβαν την ψήφο τους μέσα στο διάστημα των 144 ωρών της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας;

Προς τον Πρόεδρο και τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής του ΕΔΟΕΑΠ

Αθήνα 25 Νοεμβρίου 2021

Ένσταση των παρακάτω υποψηφίων για το Δ.Σ του ΕΔΟΕΑΠ, κατά της διαδικασίας ηλεκτρονικής ψηφοφορίας που εφαρμόστηκε στον ΕΔΟΕΑΠ, στις εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής, από 19 έως 24 Νοεμβρίου 2021.

Κυρίες και κύριοι,

ως έχοντες έννομο συμφέρον παρακαλούμε να μας χορηγηθούν οι λίστες των ψηφισάντων μελών του ΕΔΟΕΑΠ στην δια ζώσης ψηφοφορία που διεξήχθη στον Οργανισμό, αλλά και στην ηλεκτρονική ψηφοφορία που διενεργήθηκε μέσω του συστήματος ΖΕΥΣ.
Σε ό,τι αφορά ειδικότερα τους συμμετέχοντες στην ηλεκτρονική ψηφοφορία, παρακαλούμε να μας χορηγηθούν από την Επιτροπή σας ο αρχικός κατάλογος των μελών του ΕΔΟΕΑΠ που εκδήλωσαν ενδιαφέρον να ψηφίσουν ηλεκτρονικά μαζί με τα e-mails, στα οποία τους απεστάλησαν τα links των ψηφοφοριών, καθώς και ο τελικός κατάλογος των ψηφισάντων ηλεκτρονικά μαζί με τα e-mails που τελικά χρησιμοποίησαν για την ψηφοφορία.
Παρακαλούμε ακόμα να μας γνωρίσετε εάν στη διάρκεια της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας υπήρξαν περιπτώσεις στις οποίες αναγκαστήκατε να προβείτε σε αλλαγή των emails των εγγεγραμμένων για την ηλεκτρονική ψηφοφορία.
Επίσης, να μας γνωρίσετε το όνοματεπώνυμο του υπαλλήλου (ων) της Πληροφορικής του ΕΔΟΕΑΠ με τον οποίο είχατε στενή συνεργασία καθ΄όλη τη διάρκεια της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, τί είδους υπηρεσίες σας προσέφερε και εάν συμμετείχε σε τυχόν επικαιροποίηση των στοιχείων του ηλεκτρονικού εκλογικού καταλόγου.

Επιφυλασσόμενοι παντός νομίμου δικαιώματός μας

οι υποψήφιοι για το Δ.Σ του ΕΔΟΕΑΠ

Νικόλαος Καρούτζος,
Κων/νος Ντελέζος,
Αγγελική Σταθάτου,
Γιώργος Βότσκαρης
Μαρία Βασιλάκου

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης

`
Κλείσιμο
Advertisement