Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σέρρες: Άνδρας 60 ετών πέθανε δύο ώρες μετά τον εμβολιασμό για τον κορωνοϊό - Τι συνέβη

Σέρρες: Άνδρας 60 ετών πέθανε δύο ώρες μετά τον εμβολιασμό για τον κορωνοϊό - Τι συνέβη
Η νεκροψία – νεκροτομή έγινε σήμερα και σύμφωνα με πληροφορίες ο ιατροδικαστής απέδωσε το θάνατό του σε αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο, το οποίο προήλθε από τα χρόνια καρδιακά προβλήματα που αντιμετώπιζε

Ένας 60χρονος στο Σκούταρι Σερρών έχασε χθες το μεσημέρι τη ζωή του, δύο ώρες μετά τον εμβολιασμό του για τον κορονοϊό μέσω του προγράμματος «εμβολιασμός κατ΄ οίκον», με το ιατροδικαστικό πόρισμα να αναφέρει ότι ο θάνατός του προήλθε από αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του καναλιού ο άτυχος άνδρας από τις Σέρρες ένιωσε αδιαθεσία και κλήθηκε το ΕΚΑΒ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός.
Η σορός του μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου εκεί πραγματοποιήθηκε η νεκροψία – νεκροτομή, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν το θάνατό του.

Το ιατροδικαστικό πόρισμα

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ η νεκροψία – νεκροτομή έγινε σήμερα και σύμφωνα με πληροφορίες ο ιατροδικαστής απέδωσε το θάνατό του σε αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο, το οποίο προήλθε από τα χρόνια καρδιακά προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ο ιατροδικαστής δεν βρήκε ούτε εμβολές ούτε ίχνη αλλεργικού σοκ που θα δικαιολογούσαν παρενέργειες εμβολίου για τον κορωνοϊό.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης