Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αντιδράσεις για το «αντάρτικο» Σερβετάλη - Γεωργιάδης: Αφήνει άνεργους τους συναδέλφους του

Αντιδράσεις για το «αντάρτικο» Σερβετάλη - Γεωργιάδης: Αφήνει άνεργους τους συναδέλφους του

Ο ηθοποιός, Άρης Σερβατάλης, παραιτήθηκε από την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούσε εκφράζοντας την αντίθεση του στα μέτρα για τους ανεμβολίαστους

(upd) Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση του Άρη Σερβετάλη να παραιτηθεί από την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούσε εκφράζοντας την αντίθεση του στα μέτρα για τους ανεμβολίαστους. Μάλιστα, καθώς ήταν ο πρωταγωνιστής, η παράσταση «κατέβηκε».
Ανάμεσα σε εκείνους που αντέδρασαν είναι ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, η ηθοποιός Φαίη Κοκκινοπούλου αλλά και ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας.

Γεωργιάδης: Πραγματικά κρίμα

Την απόφαση του ηθοποιού σχολίασε και ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Μπιμπίλας: Δεν σκέφτεται ότι οι άλλοι θα μείνουν χωρίς δουλειά;

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, εξέφρασε την αντίθεσή του στην απόφαση του Άρη Σερβετάλη, υποστηρίζοντας ότι έχει σοκαριστεί που κάποιος ηθοποιός αγνοεί με τέτοια ευκολία το γεγονός ότι άνθρωποι θα μείνουν άνεργοι, με τόσο ξαφνικό τρόπο.
«Έχω σοκαριστεί με την παραίτηση Σερβετάλη, δεν το περίμενα. Δεν περίμενα ότι κάποιος ηθοποιός θα σταματήσει μια παράσταση, αγνοώντας ότι δουλεύουν κι άλλοι άνθρωποι εκεί. Το θεωρώ απαράδεκτο. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένας άνθρωπος που λέει ότι είναι τόσο μέσα στην πίστη, δεν σκέφτεται ότι οι άλλοι άνθρωποι θα μείνουν χωρίς δουλειά», τόνισε ο Σπύρος Μπιμπίλας.
«Ο κορωνοϊός έχει φέρει πάρα πολλά προβλήματα στα θέατρα, ήδη άλλο θέατρο έκλεισε επειδή κόλλησαν οι ηθοποιοί και τώρα τους απειλεί ότι θα τους απολύσει», κατέληξε ο ίδιος.

Κοκκινοπούλου: Ο μόνος ανεμβολίαστος ανάμεσα σε 20 ανθρώπους

Με μία ανάρτησή της στο Facebook, η ηθοποιός εκτόξευσε τα πυρά της κατά του Άρη Σερβετάλη, τονίζοντας πως είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς αλλά και ο μόνος ανεμβολίαστος ανάμεσα σε 20 ανθρώπους, οι οποίοι εργάζονταν στην παράσταση.
serbe1.webp

Στον αντίποδα...

Βέβαια υπάρχει και ο... αντίλογος από όσους συμφωνούν με την απόφαση του Άρη Σερβετάλη, όπως ο Λάκης Λαζόπουλος.
«Αγαπώ πάρα πολύ και εκτιμώ τον Άρη Σερβετάλη και ξέρουμε όλοι ότι κάνει μια επιτυχία. Το λέω γιατί είναι βασικό στην απόφασή του αυτή. Εγώ έχω κάνει αυτή τη δήλωση πολύ νωρίτερα. Κι εγώ δε μπορώ να παίζω μόνο για εμβολιασμένους θεατές! Μπορεί να το σεβαστώ αυτό το μέτρο, δηλαδή είμαι υπέρ αυτού του μέτρου, με την έννοια ότι όταν μπαίνουν στο λεωφορείο στην εκκλησία, στο κρεοπωλείο μπαίνουμε εμβολιασμένοι-ανεμβολίαστοι μαζί, γιατί να μη συμβεί αυτό και στο θέατρο;», δήλωσε μεταξύ άλλων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης