Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Παγώνη: Να εφαρμόσουμε τα μέτρα για να πάμε μπροστά - Στο 99% η κάλυψη των ΜΕΘ στη Βόρεια Ελλάδα

Παγώνη: Να εφαρμόσουμε τα μέτρα για να πάμε μπροστά - Στο 99% η κάλυψη των ΜΕΘ στη Βόρεια Ελλάδα

Η κάλυψη των ΜΕΘ στην 3η Υγειονομική Περιφέρεια (Μακεδονίας ) έχει αγγίξει το 99%, στην επικράτεια βρίσκεται στο 93%, ενώ στην Αττική ανέρχεται στο 88%, ανέφερε η Μ. Παγώνη

«Πρέπει να εφαρμόσουμε τα μέτρα για να πάμε μπροστά, δεν μπορούμε να λέμε κάθε τρεις και λίγο να προστίθενται νέα μέτρα», τόνισε η πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, η οποία και αναφέρθηκε στην πληρότητα των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).
Ειδικότερα, η κα Παγώνη μιλώντας στον ΣΚΑΪ ανέφερε πως η κάλυψη των ΜΕΘ στην 3η Υγειονομική Περιφέρεια (Μακεδονίας ) έχει αγγίξει το 99%, στην επικράτεια αυτή την στιγμή βρίσκεται στο 93%, ενώ στην Αττική ανέρχεται στο 88%.

Τρίτη δόση

Κάνοντας αναφορά στη χορήγηση της τρίτης δόσης εμβολίου, της λεγόμενης «αναμνηστικής», υπογράμμισε τη σημασία που έχει για όλους και κυρίως για τα άτομα άνω των 60 ετών και όσους έχουν υποκείμενα νοσήματα, εξηγώντας ότι «μετά το εξάμηνο μειώνεται η αντίσταση στον ιό. Αν δεν γίνει η τρίτη δόση, τα άτομα αυτά δεν θα έχουν άμυνα και δεν θα μπορούν να αντιμετωπίσουν τον ιό, με κίνδυνο να φτάσουν ως τις ΜΕΘ».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης