Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Θεσσαλονίκη - Κλείνει η ογκολογική κλινική του «Παπαγεωργίου» και μετατρέπεται σε Covid

Θεσσαλονίκη - Κλείνει η ογκολογική κλινική του «Παπαγεωργίου» και μετατρέπεται σε Covid
Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι ασθενείς του ογκολογικού και αιματολογικού να μεταφερθούν σε άλλες κλινικές εντός του νοσοκομείου
Σχετικά Άρθρα
Σε κλινική Covid μετατρέπεται το Ογκολογικό του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των αυξανόμενων κρουσμάτων κορωνοϊού και τον πολλαπλασιασμό των ασθενών.
«Η κατάσταση είναι ιδιαίτερα πιεστική και αποφασίστηκε με γνώμονα την αποσυμπίεση να προστεθεί πέμπτη κλινική στις μέχρι πρότινος τέσσερις για περιστατικά covid» αναφέρεται στο GRTimes, ο πρόεδρος των εργαζομένων του Γ.Ν Παπαγεωργίου, Παναγιώτης Τουχτίδης.
Ανησυχητικό είναι ωστόσο -σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης- ότι για να λειτουργήσει καινούρια κλινική για ασθενείς με κορωνοϊό θα αναγκαστεί να κλείσει μια ογκολογική και οι ασθενείς του ογκολογικού και αιματολογικού να μεταφερθούν σε άλλες κλινικές εντός του νοσοκομείου.
Όπως αναφέρει ο κ. Τουχτίδης η κλινική covid έχει δρομολογηθεί να τεθεί σε λειτουργία εντός 48ωρου και να είναι έτοιμη να υποδεχτεί ασθενείς μέχρι την Πέμπτη που έχει εφημερία το Παπαγεωργίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης