Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ασφυκτική πίεση στα νοσοκομεία - Στο Θριάσιο, 3 ασθενείς νοσηλεύτηκαν σε κοντέινερ και 6 είναι διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ

Ασφυκτική πίεση στα νοσοκομεία - Στο Θριάσιο, 3 ασθενείς νοσηλεύτηκαν σε κοντέινερ και 6 είναι διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ

Ο πρόεδρος εργαζομένων στο Θριάσιο ζήτησε τη λήψη επιπλέον μέτρων για να αντιμετωπιστεί ο συνωστισμός στα ΜΜΕ, στους μεγάλους εργασιακούς χώρους και τα σχολεία

Τραγική είναι η κατάσταση στα νοσοκομεία λόγω του νέου κύματος κορωνοϊού, καθώς καθημερινά καταγράφονται χιλιάδες κρούσματα και αύξηση των διασωληνωμένων.
Ο πρόεδρος των εργαζομένων του Θριάσιου νοσοκομείου, Μανώλης Βαρδαβάκης, αποκάλυψε ότι στην τελευταία εφημερία του νοσοκομείου υπήρξαν τρεις ασθενείς με κορωνοϊό, οι οποίοι νοσηλευτήκαν σε κοντέινερ στο προαύλιο του νοσοκομείου. Επίσης, σύμφωνα με τον ίδιο, έξι διασωληνωμένοι ασθενείς non covid νοσηλεύτηκαν εκτός ΜΕΘ σε απλές κλίνες, διατρέχοντας σοβαρό κίνδυνο για την υγεία τους.
Ο πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου υπογράμμισε ότι «εκτός του εμβολιασμού που είναι απαραίτητος για την αντιμετώπιση της πανδημίας, θεωρούμε ότι δεν παίρνονται όλα τα υπόλοιπα εξίσου απαραίτητα μέτρα, ώστε να αντιμετωπιστεί ο συνωστισμός στα ΜΜΜ, στους μεγάλους εργασιακούς χώρους και τα σχολεία, ενώ δεν λαμβάνονται και τα απαραίτητα μέτρα για την ενίσχυση των δημόσιων νοσοκομείων».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης