Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Χαλάνδρι: Συνέντευξη - ντοκουμέντο του γιατρού πριν τον πυροβολισμό: «Με απειλούσε πως θα έλεγε ότι κακοποιούσα το παιδί»

Χαλάνδρι: Συνέντευξη - ντοκουμέντο του γιατρού πριν τον πυροβολισμό: «Με απειλούσε πως θα έλεγε ότι κακοποιούσα το παιδί»
Η γυναίκα, με καταγωγή από την Αλβανία, είχε σχέση με τον οφθαλμίατρο, με τον οποίο είχε αποκτήσει ένα κορίτσι, 13 ετών

Η ιστορία πίσω από τους πυροβολισμούς του οφθαλμιάτρου στο Χαλάνδρι είναι συγκλονιστική και έχει παρελθόν.
Η γυναίκα, με καταγωγή από την Αλβανία, είχε σχέση με τον οφθαλμίατρο, με τον οποίο είχε αποκτήσει ένα κορίτσι, 13 ετών.
Προφανώς, η ζήλεια ήταν το κίνητρο για την πράξη της, καθώς ο γιατρός είχε μαζί της ένα παιδί, την επιμέλεια του οποίου είχε αναλάβει ο ίδιος και η Αγγλίδα σύζυγός του.

Πριν από τέσσερα χρόνια η Espresso είχε ασχοληθεί με το θέμα γράφοντας στο αναλυτικό ρεπορτάζ: «Στα μαχαίρια για την επιμέλεια του παιδιού, καρπού της εξωσυζυγικής σχέσης που διατηρούσαν για περίπου δύο χρόνια (σ.σ. το ρεπορτάζ είχε γραφτεί το 10/10/2017), βρίσκονται ένας μεγαλογιατρός των βορείων προαστίων και η εικαστικός Κλ.Τσ.».
Τότε ο γιατρός είχε δώσει συνέντευξη στην Τατιάνα Στεφανίδου και ανέφερε ότι η εικαστικός τον απειλούσε και έμεινε επίτηδες έγκυος, πως είχε κρύψει ότι ήταν παντρεμένη και την καταγωγή της. Σήμερα (12/11) η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου έπαιξε αποσπάσματα από 'κεινη τη συνέντευξη του γιατρού.
«Είχε σκοπό εξ αρχής να μείνει έγκυος και προφανώς το έκανε και για οικονομικούς λόγους και για να βρει τρόπο να μείνει στην Ελλάδα. Μου έλεγε θα σε καταστρέψω οικονομικά, κοινωνικά και επαγγελματικά. Μου είχε κρύψει ότι είναι παντρεμένη, την καταγωγή της, το πραγματικό της όνομα. Μου έλεγε ότι ήταν Ιταλίδα. Όλη η ιστορία κράτησε 6 μήνες συνολικά» είχε δηλώσει τότε ο γιατρός.

Ισχυριζόταν πως της έδινε διατροφή πριν την κρίση 2.000 με 3.000 ευρώ και «όταν της είπα πως δεν μπορώ να σου δώσω τόσα χρήματα με εκβίαζε και μου έλεγε πως θα πάει στην αστυνομία και θα έλεγε πως κακοποιούσε το παιδί και βίαζε την ίδια».
Ο οφθαλμίατρος είχε χαρακτηρίσει την εικαστικό «άτομο παρορμητικό και αδίστακτο» ενώ υποστήριξε πως είχε χτυπήσει δύο φορές τη σύζυγό του, του είχε καταστρέψει το αυτοκίνητό του τον παρενοχλούσε στον εργασιακό του χώρο.
«Η κυρία αυτή έβγαζε χρήματα εκβιάζοντας διάφορους ανθρώπους.
Έχει έρθει στο νοσοκομείο, έχει κάνει επανειλημμένως φασαρίες.
Έχει γίνει δικαστήριο γιατί είχα ζητήσει να πάρω εγώ την επιμέλεια του παιδιού γιατί δεν ασχολείται καθόλου με το παιδί.
Τέλος πάντων...
Έχει έρθει εδώ, έχει προκαλέσει φθορές στα αυτοκίνητα της οικογένειάς μου.
Το παιδί έχει ζήσει πάνω από 1 χρόνο μαζί μας κατά διαστήματα γιατί το εγκαταλείπει.
Εμείς θέλουμε να το πάρουμε το παιδί.
Έρχεται κάτω από το σπίτι και κάνει φασαρίες.
Όλη η οικογένεια ζούμε ένα δράμα.
Ήθελε να χωρίσω και δεν πέτυχε τον σκοπό της και προσπαθεί τώρα εκδικητικά να διαλύσει την οικογένειά μου», είχε πει τότε ο γιατρός.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης