Κοινωνία

Οι εμβολιασμένοι υπερμεταδίδουν και νοσούν βαριά – Το αφήγημα εμβολιάσου για να σωθείς και ο διαχωρισμός των ανεμβολίαστων είναι πολιτικό έγκλημα

Οι εμβολιασμένοι υπερμεταδίδουν και νοσούν βαριά – Το αφήγημα εμβολιάσου για να σωθείς και ο διαχωρισμός των ανεμβολίαστων είναι πολιτικό έγκλημα
Η ελληνική κυβέρνηση που πήρε την πολιτική απόφαση και οι επιστήμονες και τηλεπιστήμονες που την επηρεάζουν έχουν ακολουθήσει ένα εγκληματικά λανθασμένο δρόμο που οδηγεί στην αποτυχία… με χιλιάδες κρούσματα και δυστυχώς νεκρούς
Σχετικά Άρθρα

Κάθε μέρα που περνάει, όλο και περισσότερο αναδεικνύεται η αποτυχία στην διαχείριση της πανδημικής κρίσης στην Ελλάδα... αναδεικνύεται η δυστοπία.
Πλέον με όρους επιδημιολογικής κρίσης η Ελλάδα εμφανίζει την χειρότερη εικόνα και σε αυτό… δεν ευθύνονται οι ανεμβολίαστοι, αλλά οι εμβολιασμένοι που υπερμεταδίδουν και νοσούν βαριά όπως π.χ. αποδείχθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου το 38% των βαριά νοσούντων είναι εμβολιασμένοι και μια εβδομάδα νωρίτερα… το ποσοστό εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων ήταν παραπλήσιο.
Αξιολογώντας τα στατιστικά δεδομένα, η Ελλάδα έχει 16.560 νεκρούς από covid 19 αλλά με όρους 28 ημερών – νέος τρόπος μέτρησης από το Johns Hopkins University η Ελλάδα επιδεινώνεται με 1.252 νεκρούς και 125.591 κρούσματα.
Το εντυπωσιακό δεν είναι ότι η Σουηδία χωρίς lockdown, χωρίς μάσκες και χωρίς απαράδεκτα πιστοποιητικά εμβολιασμού στις 28 ημέρες έχει 154 νεκρούς και 20.053 κρούσματα…το εντυπωσιακό είναι ότι η Ιταλία με 60,3 εκατ πληθυσμό δηλαδή 6 φορές μεγαλύτερο από την Ελλάδα στις 28 ημέρες έχει 1.130 νεκρούς και 119.452 κρούσματα.
Η στατιστική είναι αμείλικτη και αποδεικνύει ότι κάτι δεν πάει καλά στην Ελλάδα…

Τι συμβαίνει;

Η ελληνική κυβέρνηση που πήρε την πολιτική απόφαση και οι επιστήμονες και τηλεπιστήμονες που την επηρεάζουν έχουν ακολουθήσει ένα εγκληματικά λανθασμένο δρόμο που οδηγεί στην αποτυχία… με χιλιάδες κρούσματα και δυστυχώς νεκρούς.
Οι λανθασμένες επιλογές αυξάνουν τους θανάτους και έτσι εξηγείται γιατί ζήτησαν οι τηλεπιστήμονες νομική ασυλία… έχουν οδηγήσει στον θάνατο χιλιάδες πολίτες με τις λάθος επιλογές τους αλλά ζήτησαν έγκαιρα νομική προστασία για να αποφύγουν τις χιλιάδες αγωγές και μηνύσεις.
Στην κυβέρνηση ακόμη δεν έχουν καταλάβει ότι η διαχείριση σήμερα είναι παντελώς αποτυχημένη….
Σίγουρα τα εμβόλια χάνουν την αποτελεσματικότητα τους και όσοι είχαν εμβολιαστεί αρχικά πλέον δεν έχουν τείχος προστασίας και υπερμεταδίδουν και νοσούν βαριά.
Τα στοιχεία είναι συγκλονιστικά και αμείλικτα.

Τι πρέπει να γίνει άμεσα ώστε να αποτραπεί ο περαιτέρω κατήφορος

1)Να συνειδητοποιήσουν κυβέρνηση και τηλεπιστήμονες ότι η ελευθερία που υποσχέθηκαν στους εμβολιασμένους είναι μια απάτη.
Με την ελευθερία, χωρίς κανένα μέτρο και χωρίς έλεγχο, φθάσαμε στο σημείο οι ανεμβολίαστοι να κάνουν 2 ή 3 φορές την εβδομάδα rabid tests οπότε γνωρίζουν εάν είναι θετικοί ή αρνητικοί και μεταξύ εμβολιασμένων να επικρατεί μαύρο σκοτάδι.
Το έγκλημα που έχει σημειωθεί εδώ είναι πρωτοφανές.
Ο εμβολιασμένος μεταδίδει τον covid 19 στον ανεμβολίαστο και ενώ μέχρι πρότινος εγκληματικά έλεγαν ότι εάν μεταδώσεις την νόσο είσαι περίπου εγκληματίας… όταν αυτό το πράττει ο εμβολιασμένος… επικρατεί σιωπή.
Αφήνοντας ανεξέλεγκτους τους εμβολιασμένους χωρίς μέτρα προστασίας ουσιαστικά δημιούργησαν φορείς υπερμετάδοσης.
Η κυβέρνηση με πολιτικούς όρους υποσχέθηκε στους εμβολιασμένους πολίτες ελευθερία και δεν μπορεί να τους επιβάλλει περιοριστικά μέτρα ή lockdown καθώς θα έχει τεράστιο πολιτικό κόστος.
Είναι συγκλονιστικό η κυβέρνηση ανεπίτρεπτα επέβαλλε lockdowns στο παρελθόν με 2.500 κρούσματα και με 8.000 κρούσματα… ούτε να ακούσει για lockdowns.
Το lockdown είναι έγκλημα κατά της κοινωνίας, απόλυτα καταδικαστέα επιλογή και όπως αποδείχθηκε επικίνδυνα αναποτελεσματική.
Οι κυβερνήσεις και μαζί και η ελληνική παγιδεύτηκαν είτε στα ψέματα τους, είτε ακόμη χειρότερα στην άγνοια τους…
Αλλιώς τα περίμεναν και πλέον με πολλαπλάσια κρούσματα βλέπουν την εικόνα της χώρας δραματικά να επιδεινώνεται.
Όταν υπόσχονταν ελευθερία δεν είχαν συνειδητοποιήσει ότι θα ξεθωριάσει η αποτελεσματικότητα των εμβολίων από τον 4ο μήνα και ακολούθως….

2)Θα πρέπει τα μέτρα διαχωρισμού της κοινωνίας σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους άμεσα να αποσυρθούν.
Η κυβέρνηση να ζητήσει συγνώμη από τους ανεμβολίαστους και να υιοθετήσει κάτι απλό.
Rapid tests για όλους εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους δωρεάν ώστε να ελεγχθεί η επιδημιολογική κρίση και κατάσταση στην κοινωνία.
Οι εμβολιασμένοι είναι φορείς υπερμετάδοσης είναι κινητές βόμβες άθελα τους προφανώς, κανείς δεν το κάνει σκόπιμα και κανείς δεν θέλει να κολλήσει τον άλλο σκόπιμα αλλά το κράτος πρέπει να προφυλάσσει τους πολίτες του με σεβασμό και ισότητα.

3)Να αποσυρθούν τώρα όλα τα πιστοποιητικά εμβολίων και να επανέλθουν ορισμένα περιοριστικά μέτρα που δεν θα βλάψουν όμως την λειτουργία της εστίασης.
Είναι ξεκάθαρο ότι το μοντέλο του διαχωρισμού έχει στεφθεί με απόλυτη αποτυχία.

4)Οι κρίσιμες ηλικίες ειδικά άνω των 65 θα πρέπει να εμβολιαστούν και με 3η δόση ώστε να επανέλθει ή να ενεργοποιηθεί εκ νέου το τείχος ανοσίας τους.
Να σταματήσουν τα πειράματα σε νέους κάτω των 30 ετών.
Ήδη χώρες όπως η Γαλλία, Γερμανία, Σουηδία δεν προτείνουν εμβολιασμό με εμβόλια Moderna σε άτομα κάτω των 30 ετών.
Τα μικρά παιδιά ειδικά ΔΕΝ θα πρέπει να εμβολιαστούν για covid 19, δεν διατρέχουν κανένα πραγματικό κίνδυνο, η στατιστική είναι αμείλικτη.
Οι ηλικίες 65 ετών και άνω και όλες οι ευπαθείς ομάδες πρέπει να προστατευθούν οπότε σε αυτές τις ηλικίες να ζητηθεί να πάρουν προληπτικά μέτρα προστασίας.
Εκεί πρέπει να εστιάσουν κυβέρνηση και εθνικό σύστημα υγείας στους άνω των 65 ετών και στις ευπαθείς ομάδες.
Τα μικρά παιδιά δεν έχουν κανένα πρόβλημα, είναι λάθος ο εμβολιασμός.

5)Στους φοιτητές ειδικά ηλικίας 19 με 22 ετών, υπάρχουν Πανεπιστήμια που οι καθηγητές αναφέρουν ότι όσοι δεν εμβολιαστούν θα κοπούν.
Πρόκειται για ότι πιο ξεδιάντροπο και ανήθικό, προσβλητικό και απαράδεκτο.
Οι καθηγητές αυτοί είναι πραγματικά όνειδος, ο εκπαιδευτικός και η Εκκλησία δεν μπορεί να επιβάλλουν διαχωρισμούς.

6)Η Εκκλησία έχει ρόλο πνευματικό και όχι λόγο επιστήμονα.
Δεν μπορεί μητροπολίτες και ιερείς να μιλούν για τον covid 19.
Ως άνθρωπος ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του αλλά ως πνευματικός πρέπει να σέβεται όλο το ποίμνιο του.

7)Η κυβέρνηση στην Ελλάδα έχει κάνει πολλά λάθη, πολλά εξ αυτών τραγικά, πολλά όχι σκόπιμα και κάποια σίγουρα σκόπιμα.
Εάν συνεχίσει στον ίδιο δρόμο της καταστροφής και αποτυχίας, όχι μόνο δεν θα κερδίσει αλλά θα βάλλει σε μεγάλη περιπέτεια την ελληνική κοινωνία.
Πρόκειται για μια επιλογή που σύντομα θα κληθεί να πάρει.
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δυστυχώς, έχει επιλέξει να αποτιμάει την επιδημιολογική κρίση πολιτικά.
Οι εμβολιασμένοι είναι μαζί σου και οι ανεμβολίαστοι απέναντι μου.
Αυτό δεν λέγεται πολιτική ανάλυση αλλά Muppet show που αντί γέλιο θα προκαλούν πόνο στην κοινωνία.

Αλλάξτε τώρα πολιτική πριν είναι πολύ αργά.
Η κυβέρνηση καθορίζει και επιβάλλει την στρατηγική, αλλάξτε ορισμένους τηλεπιστήμονες που δεν έχουν βοηθήσει στην κοινωνική ειρήνη και λάβετε μέτρα τώρα πριν είναι πολύ αργά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης