Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Το ηχητικό ντοκουμέντο του Τσοχατζόπουλου 8 μήνες πριν πεθάνει - Η καταγγελία και η συγγνώμη στη σύζυγο του

Το ηχητικό ντοκουμέντο του Τσοχατζόπουλου 8 μήνες πριν πεθάνει - Η καταγγελία και η συγγνώμη στη σύζυγο του
«Κλείνοντας αυτή την υπόθεση, αισθάνομαι την υποχρέωση να ζητήσω συγγνώμη έντονα από τη γυναίκα μου, διότι δεν κατάφερα με 100% επιτυχία να αντιμετωπίσω το bullying και τους εκβιασμούς που είχαν ασκηθεί εις βάρος μου» ακούγεται να τονίζει ο Άκης Τσοχατζόπουλος
Ανατριχιαστικό είναι ηχητικό ντοκουμέντο που είχε ηχογραφήσει ο Άκης Τσοχατζόπουλος οκτώ μήνες πριν πεθάνει και ήρθε τώρα στο «φως».
Στην ηχογράφηση, την οποία δημοσιοποίησε η εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο πρώην υπουργός στρέφεται κατά συγγενών του, ενώ ζητάει και συγγνώμη στη σύζυγό του, Βίκυ, επειδή δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει «το bullying και τους εκβιασμούς».
 
«Είμαι ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Πρώην βουλευτής και υπουργός. Είναι Χριστούγεννα του 2020. Συνειδητοποίησα μετά από ελέγχους και έρευνες που έκανα τους τελευταίους μήνες ότι είμαι θύμα δράσης μίας σπείρας με σκοπό να με εκθέσουν ηθικά, ανθρώπινα και πολιτικά. Σε αυτούς περιλαμβάνονται τόσο η ξαδέρφη μου, η Νίκη, και μία σειρά άλλων συνεργατών του παρελθόντος από το γραφείο μου» ακούγεται να λέει στην αρχή του ηχητικού.

Στη συνέχεια, καταγγέλλει «αυτή τη στάση και τη συμπεριφορά διότι λειτούργησε και εκβιαστικά μετά, έτσι όπως φαίνεται από αυτά που είχαν κάνει απέναντί μου».
 
«Κλείνοντας αυτή την υπόθεση, αισθάνομαι την υποχρέωση να ζητήσω συγγνώμη έντονα από τη γυναίκα μου, διότι δεν κατάφερα με 100% επιτυχία να αντιμετωπίσω το bullying και τους εκβιασμούς που είχαν ασκηθεί εις βάρος μου» ακούγεται να τονίζει στο τέλος.
 
Σύμφωνα με τον ίδιο «δεν ακούγεται πρώτη φορά ότι υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι χρησιμοποιώντας το όνομά του προσπάθησαν να πάρουν ή και κατάφεραν να πάρουν χρήματα. Ή χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα που είχαν σαν συγγενείς ή σαν γνωστοί του επιχείρησαν να ζητήσουν χρήματα με πρόσχημα τη θεραπεία του. Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγονται αυτά, έχουν καταγγελθεί και με εξώδικα. Σε λίγες εβδομάδες θα δημοσιευτούν και οι διαθήκες του εκλιπόντος και εκεί θα ακούσετε πράγματα που θα σας εκπλήξουν».
 
«Ο Άκης Τσοχατζόπουλος έχει ένα τεράστιο ιστορικό αρχείο, ίσως είναι ένα μνημείο και υπάρχει και ένα αρχείο μπορεί να χαρακτηριστεί και ιστορικό (...). Τα αντικείμενα από αυτό το αρχείο έχουν κλαπεί» πρόσθεσε.

Όπως συμπλήρωσε, η Βίκυ Τσοχατζοπούλου «προσπαθεί να μεγαλώσει το παιδί της (...). Ελάχιστες ημέρες μετά τον θάνατο του συζύγου της δέχθηκε μια αήθη επίθεση, θα έλεγα μια προσπάθεια για "δολοφονία ψυχών", από ανθρώπους που προσπαθούν να αποκτήσουν ρόλο, ενώ δεν έχουν».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης