Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Βασιλακόπουλος (πνευμονολόγος): Μου επιτέθηκε ιδιοκτήτης ταβέρνας, επειδή ζήτησα να γίνει έλεγχος για πιστοποιητικά εμβολιασμού

Βασιλακόπουλος (πνευμονολόγος): Μου επιτέθηκε ιδιοκτήτης ταβέρνας, επειδή ζήτησα να γίνει έλεγχος για πιστοποιητικά εμβολιασμού
Καταγγέλλει, πως έπεσε θύμα επίθεσης σε ταβέρνα από τον ιδιοκτήτη και τον γιο του, επειδή ζήτησε να γίνει έλεγχος για πιστοποιητικά εμβολιασμού
Σχετικά Άρθρα

Σε καταγγελία για επίθεση σε βάρος του, προχώρησε το βράδυ του Σαββάτου (30/10/2021) ο καθηγητής πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.
Καταγγέλλει, πως έπεσε θύμα επίθεσης σε ταβέρνα από τον ιδιοκτήτη και τον γιο του, επειδή ζήτησε να γίνει έλεγχος για πιστοποιητικά εμβολιασμού.
Μιλώντας στο Mega αποκάλυψε πως ο ίδιος μαζί με συναδέλφους του, βρέθηκαν σε μία ταβέρνα στην Καλαμπάκα καθώς όλοι μαζί συμμετείχαν σε συνέδριο.

Η επίθεση

«Αφού τρώγαμε, ζητήσαμε με πολύ ευγενικό τρόπο από τον ιδιοκτήτη να κάνει κάποιο έλεγχο για πιστοποιητικά εμβολιασμού», λέει ο ίδιος, καθώς όπως υποστηρίζει μέχρι εκείνη την στιγμή δεν γινόταν έλεγχος.
«Μας έδιωξαν αφού μας έβρισαν, με προπηλάκισαν, με έριξαν κάτω, μου έσκισαν το πουκάμισο, με απείλησαν ότι θα έρθουν να με βρουν στο νοσοκομείο που δουλεύω στην Αθήνα, ότι θα μου κάψουν το αυτοκίνητο» είπε ο καθηγητής.
Σε ερώτηση για τον δράστη της επίθεσης απάντησε, πως ήταν ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας και ο γιος του.
Ο κ. Βασιλακόπουλος είπε, πως κάλεσε την αστυνομία και όταν ήρθαν τα περιπολικά κατέγραψαν το περιστατικό, έγιναν μηνύσεις και η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης