Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κηφισιά: Ποινική δίωξη σε βάρος του 40χρονου δράστη – Τα κακουργήματα που αντιμετωπίζει

Κηφισιά: Ποινική δίωξη σε βάρος του 40χρονου δράστη – Τα κακουργήματα που αντιμετωπίζει
Ξίφος, περίστροφο, δρεπάνια είχε μεταξύ άλλων στην οικία του ο 40χρονος δράστης
Σχετικά Άρθρα

Ποινική δίωξη για αδικήματα κακουργηματικού και πλημελληματικου βαθμού άσκησε ο Εισαγγελέας σε βάρος του 40χρονου δράστη του αιματηρού επεισοδίου που σημειώθηκε το Σάββατο 23/10 στη Νέα Ερυθραία, που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός εργαζόμενου που εκτελούσε εργασίες σε εγκατάσταση φυσικού αερίου.
Ο 40χρονος οδηγήθηκε το πρωί της Κυριακής 24/10 στην Εισαγγελία και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας τετελεσμένης και σε απόπειρα κατά συρροή και της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών και για τα πλημμελήματα της οπλοφορίας και της οπλοχρησίας.
Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε ενώπιον τακτικού ανακριτή και έλαβε προθεσμία για την απολογία του.
Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης πυροβόλησε χθες (23/10) δύο εργαζόμενους που εκτελούσαν εργασίες σε εγκατάσταση φυσικού αερίου. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., πυροβόλησε και τραυμάτισε δύο άτομα και συγκεκριμένα 43χρονο ημεδαπό γείτονά του και έτερο 43χρονο ημεδαπό, που εκτελούσαν τεχνικές εργασίες σε παρακείμενη οικία. Οι τραυματισθέντες διεκομίσθησαν σε νοσοκομεία, όπου ο ένας εξ’ αυτών κατέληξε.
Τον δράστη συνέλαβαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, ενώ  στην πυλωτή της οικίας του βρέθηκε και κατασχέθηκε περίστροφο.

Έρευνα στην οικία του δράστη - Τι κατασχέθηκε

Κατά την έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικές αρχές την Κυριακή 24/10 στην οικία του δράστη στη Νέα Ερυθραία, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων: περίστροφο, μεταλλικό τσεκούρι, ξίφος με μήκος λάμας -67- εκατοστά με ξύλινη θήκη μαύρου χρώματος, ξιφίδιο με μήκος λάμας -20- εκατοστά με ξύλινη θήκη μαύρου χρώματος, 2 αυτοσχέδια δρεπάνια, 2 ασημένιες ακονισμένες πεπλατυσμένες λεπίδες σε σχήμα άστρου, στολή πολεμικής τέχνης, 36 φυσίγγια, 6 κάλυκες, νάιλον συσκευασίες περιέχουσες πιθανόν ναρκωτικές ουσίες, ζυγαριά ακριβείας και κινητό τηλέφωνο.

elas2_5.JPG

elas1_6.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης