Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Καπραβέλος: Θα ζήσουμε εφιαλτικές στιγμές - Προς Θεού, η κυβέρνηση να ξανασκεφτεί τις παρελάσεις

Καπραβέλος: Θα ζήσουμε εφιαλτικές στιγμές - Προς Θεού, η κυβέρνηση να ξανασκεφτεί τις παρελάσεις

Ο Νίκος Καπραβέλος προειδοποίησε ότι θα ήταν εγκληματική η υπερσυγκέντρωση για τις παρελάσεις τη στιγμή που το ποσοστό των ανεμβολίαστων παραμένει σε υψηλά επίπεδα

Σχετικά Άρθρα

Έκκληση προς την κυβέρνηση να αναθεωρήσει την απόφαση της για τη διεξαγωγή των παρελάσεων ώστε τελικά να διεξαχθούν χωρίς θεατές, απευθύνει ο διευθυντής β´ ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπανικολάου Θεσσαλονίκης, Νίκος Καπραβέλος.
«Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα εμείς οι υγειονομικοί με τις εθνικές και θρησκευτικές γιορτές να τελεστούν με κάθε λαμπρότητα, αλλά επιμένουμε, το είπαμε όλοι οι επιστήμονες και στους υπουργούς που μας επισκέφτηκαν στο νοσοκομείο, να γίνουν χωρίς θεατές. Να μην επιδιώξουμε τέλος Οκτωβρίου μια τέτοια υπερσυγκέντρωση. Σε τόσο ποσοστό ανεμβολίαστων θα ήταν εγκληματική» τόνισε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8.

Το σύστημα υγείας δεν θα αντέξει

Παράλληλα, ο κ. Καπραβέλος προειδοποίησε πως το σύστημα υγείας δεν θα αντέξει τη νέα έξαρση του κορωνοϊού. «Θα αναγκαστούμε σε εφιαλτικές επιλογές που τις ζήσαμε. Τι να επιλέξω, να πάρω τον νέο που είναι που πιο ελαφριά και έχει περισσότερες πιθανότητες να ζήσει ή να πάρω τον πιο ηλικιωμένο που είναι πιο βαριά και δεν έχει τις ίδιες πιθανότητες», είπε χαρακτηριστικά.
«Το λέμε με όλη τη σημασία της λέξης στην κυβέρνηση, τώρα που βλέπουμε τα επιδημιολογικά δεδομένα να επιβαρύνονται, προς Θεού, να ξανασκεφτούν τις παρελάσεις».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης