Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Βασιλακόπουλος: Για κάποιο λόγο έχει γίνει αποδεκτό να έχουμε 40 θανάτους λόγω covid την ημέρα

Βασιλακόπουλος: Για κάποιο λόγο έχει γίνει αποδεκτό να έχουμε 40 θανάτους λόγω covid την ημέρα
Στην Ελλάδα επιλέξαμε να ρισκάρουμε και να φτάσουμε στο τείχος ανοσίας με νόσηση και άρα μεγάλο αριθμό θανάτων είπε ο καθηγητής
Σχετικά Άρθρα

Τη θέση πως για κάποιο λόγο η ελληνική κοινωνία θεωρεί πως είναι αποδεκτό να έχουμε 40 θανάτους λόγω covid την ημέρα διατύπωσε ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Θ. Βασιλακόπουλος, ο οποίος εξέφρασε τον προβληματισμό του για τον ρυθμό των εμβολιασμών.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Βασιλακόπουλος χαρακτήρισε μύθευμα ότι ο αριθμός των πολιτών που έχουν νοσήσει – περίπου 600.000 - μπορεί να προσμετρηθεί στον αριθμό των εμβολιασμένων πολιτών.
«Εκείνος που νόσησε τον Μάιο ή τον Ιούνιο του 2020 έχει τώρα μια πολύ μικρή ανοσία, μια πολύ μικρή κάλυψη και πρέπει να εμβολιαστεί» είπε ο κ.Βασιλακόπουλος.
«Στην Ελλάδα επιλέξαμε να μην ακολουθήσουμε τα ευρήματα της επιστήμης και να ρισκάρουμε να φτάσουμε προς τα εκεί, στο τείχος ανοσίας, με μεγάλο ποσοστό νόσησης και άρα μεγάλο αριθμό θανάτων» υποστήριξε ο κ.Βασιλακόπουλος, αναφέροντας ότι για κάποιο λόγο έχει γίνει αποδεκτό από την ελληνική κοινωνία ότι κατά μέσο όρο έχουμε 2.000 διαγνωσμένα νέα κρούσματα και 30 με 40 θανάτους την ημέρα.
«Δηλαδή, θεωρούμε ότι 40 νεκροί είναι οκ», τόνισε ο κ.Βασιλακόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης