Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Δίκη για επίθεση με βιτριόλι – Αντίστροφη μέτρηση για την απολογία της κατηγορούμενης

Δίκη για επίθεση με βιτριόλι – Αντίστροφη μέτρηση για την απολογία της κατηγορούμενης
Ολοκληρώνονται οι καταθέσεις των γιατρών της Ιωάννας Παλιοσπύρου
Σχετικά Άρθρα
Συνεχίζεται σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο με τις καταθέσεις των γιατρών της Ιωάννας Παλιοσπύρου η εκδίκαση της υπόθεσης της επίθεσης με βιτριόλι που συγκλόνισε το πανελλήνιο τον Μάιο του 2020.
Σήμερα αναμένεται να καταθέσουν και οι τελευταίοι μάρτυρες ενώ αρχίζει και η αντίστροφη μέτρηση για την απολογία της κατηγορούμενης Έφης Κακαράτζουλα.
Εάν μάλιστα η διαδικασία εξελιχθεί γρήγορα τόσο με την εξέταση των μαρτύρων όσο και με την ανάγνωση εγγράφων, τότε δεν αποκλείεται ακόμα και εντός της ημέρας να κληθεί να απολογηθεί η κατηγορούμενη.
Μια απολογία που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς σε αυτήν η 36χρονη αναμένεται να δώσει τις δικές της «εξηγήσεις» για αίτια που την οδήγησαν σε αυτή την ενέργεια.
Έως σήμερα η κατηγορούμενη δεν έχει μιλήσει και παρακολουθεί με ψυχραιμία τη διαδικασία.
Σημειώνεται ωστόσο πως οι συνήγοροι της Ιωάννας Παλιοσπύρου έχουν ζητήσει να καταθέσουν δύο ακόμα μάρτυρες, οι οποίοι φέρονται πως είχαν τακτική επικοινωνία με την κατηγορούμενη πριν και μετά την επίθεση, αίτημα για το οποίο θα αποφασίσει το δικαστήριο.
Υπενθυμίζεται πως οι συνήγοροι της κατηγορούμενης έχουν ζητήσει να μετατραπεί η κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας στο αδίκημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης