Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Συγκλονισμένοι οι γιατροί από τον θάνατο του 20χρονου - «Έκανε τρομακτικές επιπλοκές»

Θεσσαλονίκη: Συγκλονισμένοι οι γιατροί από τον θάνατο του 20χρονου - «Έκανε τρομακτικές επιπλοκές»
Δυστυχώς έκανε τρομακτικές επιπλοκές, δηλαδή πέρα από την πνευμονία έκανε και πνευμονική εμβολή και έμφραγμα μυοκαρδίου, είπαν οι γιατροί 

Συγκλονισμένοι είναι γιατροί και νοσηλευτές από τη ΜΕΘ COVID του νοσοκομείου «Παπανικολάου» όπου σήμερα τα ξημερώματα άφησε την τελευταία του πνοή μετά από πολυήμερη μάχη με τον κορωνοϊό, ένας 20χρονος.
Μάλιστα, όπως λένε και οι ίδιοι οι γιατροί είναι πλέον ο νεότερος ασθενής που χάνει τη μάχη με τον κορονοϊό στο νοσοκομείο ενώ είχε προηγηθεί ένας 25χρονος που πέθανε κατά το δεύτερο κύμα στο «Παπανικολάου»
Σύμφωνα με πηγές του νοσοκομείου ο νεαρός δεν έπασχε από κάποιο σοβαρό υποκείμενο νόσημα «παρά από ένα βρογχικό άσθμα» και δεν ήταν εμβολιασμένος.
Ο νεαρός εμφάνισε αρχικά κάποια ήπια συμπτώματα που τα απέδωσε στο άσθμα όμως μετά η κατάσταση χειροτέρεψε οπότε πήγε στο νοσοκομείο.
Παρά τις προσπάθειες των γιατρών η πορεία της υγείας του επιδεινώθηκε και καταγράφηκαν η μία επιπλοκή μετά την άλλη.
«Δυστυχώς έκανε τρομακτικές επιπλοκές, δηλαδή πέρα από την πνευμονία έκανε και πνευμονική εμβολή και έμφραγμα μυοκαρδίου.
Ένα παιδί 20 χρονών. Αν είναι δυνατόν! Όλα αυτά είναι επιπλοκές του κορωνοϊού» είπαν χαρακτηριστικά στο Sputnik γιατροί του νοσοκομείου που δηλώνουν συγκλονισμένοι.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης