Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πασίγνωστος ηθοποιός «πελάτης» του λιμενικού που συνελήφθη για ναρκωτικά

Πασίγνωστος ηθοποιός «πελάτης» του λιμενικού που συνελήφθη για ναρκωτικά
Ο λιμενικός υπηρετούσε, όπως αναφέρθηκε, σε υπηρεσία Φθιώτιδας , όμως είχε αρκετούς συνεργούς στον Πειραιά, όπου πήγαινε για να προμηθευτεί ναρκωτικές ουσίες

Αναστάτωση προκαλεί στον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση πως ένας πασίγνωστος ηθοποιός ήταν “πελάτης” του αξιωματικού του Λιμενικού που συνελήφθη για ναρκωτικά και όπλα.
Πρόκειται για λιμενικό που υπηρετούσε στη Φθιώτιδα, όπου και “έσπρωχνε” τις ναρκωτικές ουσίες.
Σύμφωνα με το MEGA, φαίνεται πως από τις έρευνες που έχουν κάνει οι αστυνομικοί του Εσωτερικών Υποθέσεων και την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, έχουν καταφέρει να διαπιστώσουν ότι ένας από τους “πελάτες” του λιμενικού είναι ένας πάρα πολύ γνωστός ηθοποιός, με πολύ μεγάλη δράση στον καλλιτεχνικό χώρο εδώ και δεκαετίες.
Εκτός από τον λιμενικό, συνελήφθησαν πέντε ακόμη άτομα για – κατά περίπτωση – παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, τα όπλα και του εθνικού τελωνειακού κώδικα.
Όπως προέκυψε από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., οι εμπλεκόμενοι χρησιμοποιούσαν κωδικοποιημένες λέξεις και φράσεις κατά τις επικοινωνίες που είχαν μεταξύ τους, προκειμένου να μην γίνεται αντιληπτή η εγκληματική δράση τους.
Ο λιμενικός υπηρετούσε, όπως αναφέρθηκε, σε υπηρεσία Φθιώτιδας , όμως είχε αρκετούς συνεργούς στον Πειραιά, όπου πήγαινε για να προμηθευτεί ναρκωτικές ουσίες.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης