Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Η απάτη της δημόσιας υγείας – Το μοντέλο Σουηδίας, να μην κάνεις σχεδόν τίποτε απέδωσε... κόντρα στην ελληνική αποτυχία

Η απάτη της δημόσιας υγείας – Το μοντέλο Σουηδίας, να μην κάνεις σχεδόν τίποτε απέδωσε... κόντρα στην ελληνική αποτυχία
Τα μέτρα που θεσπίστηκαν με τα lockdowns αποδείχθηκαν επιστημονική απάτη, τίποτε λιγότερο και δυστυχώς κανείς δεν τόλμησε να ζητήσει μια συγνώμη.
Σχετικά Άρθρα

To τελευταίο διάστημα για να δικαιολογήσουν τις συνεχείς παρεμβάσεις στις ατομικές ελευθερίες και για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα με τον διαχωρισμό της κοινωνίας σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους… επικαλούνται την δημόσια υγεία…
Η έννοια της δημόσιας υγείας θα αναφέρεται πιο συχνά, με πρόσχημα την δημόσια υγεία, θα λαμβάνονται μέτρα αλλοπρόσαλλα με πρόσχημα την δημόσια υγεία θα βλέπουμε ακατανόητες αποφάσεις.
Ενώ πλέον αποδεδείχθηκε ότι τα lockdowns όχι μόνο απέτυχαν αλλά έβλαψαν την δημόσια υγεία… ένας πολιτικός, μια κυβέρνηση δεν βγήκε να ζητήσει συγνώμη που υιοθέτησαν μοντέλα κομμουνιστικής Κίνας όπου η έλλειψη της ελευθερίας του ατόμου και η ανυπαρξία δημοκρατίας ήταν η κανονικότητα στο καθεστώς…
Με πρόσχημα – απάτη την δημόσια υγεία επέβαλλαν τα lockdowns και ειδικά εδώ στην Ελλάδα τα έντυσαν με επιστημονικότητα.
Οι επιστήμονες – τηλεπιστήμονες και λοιπές μαριονέτες, μας είπαν ότι οι ανόητοι σουηδοί έχουν αποτύχει ενώ αντιθέτως η Ελλάδα που εφάρμοσε από τα πιο σκληρά lockdowns, διεθνώς επαιρόταν ότι πέτυχε…

Ποια είναι η πραγματικότητα;


Η πραγματικότητα είναι ότι η Σουηδία που εφάρμοσε ίσως το πιο soft το πιο ήπιο πρόγραμμα περιοριστικών μέτρων στον κόσμο χωρίς ποτέ να εφαρμόσει lockdown και χωρίς ποτέ να διαχωρίσει την κοινωνία σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους… τα έχει πάει εντυπωσιακά καλά ενώ αντιθέτως το ελληνικό πείραμα απέτυχε παταγωδώς.
Ας δούμε τα δεδομένα.
Η Σουηδία έχει συνολικά 14.821 νεκρούς από τον covid 19 χωρίς lockdowns και χωρίς μάσκες και η Ελλάδα έχει 14.655 νεκρούς με ένα από τα σκληρότερα lockdowns της Ευρώπης.
Η πρώτη σύγκριση αποδεικνύει ότι το ελληνικό δυστοπικό μοντέλο απέτυχε.
Υπάρχει όμως και άλλη σύγκριση ακόμη χειρότερη για την Ελλάδα, η συμπεριφορά της πανδημίας εντός 28 ημερών εκεί η Ελλάδα τα έχει πάει τραγικά σε σχέση με την Σουηδία.
Στις 28 ημέρες ανάλυση η Σουηδία είχε 25.994 κρούσματα με 136 νεκρούς από covid 19 και η Ελλάδα είχε 65.135 κρούσματα με 1.111 νεκρούς.
Προσέξτε τις χαοτικές διαφορές και προφανώς ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του.
Από την μια η Σουηδία που στοχοποιήθηκε όσο καμία χώρα αρνητικά επειδή απέρριψε τα lockdwons εμφανίζει εντυπωσιακή βελτίωση και αντιθέτως η Ελλάδα με πρόσχημα την δημόσια υγεία πάει από το κακό στο χειρότερο…
Προφανώς και αυτή η σύγκριση δεν αρέσει… αλλά οι αριθμοί είναι αμείλικτοι.
Το ελληνικό πείραμα με τα σκληρά μέτρα, τις σκληρές καραντίνες και βεβαίως τον διαχωρισμό της κοινωνίας σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους απέτυχε… η Ελλάδα είναι σε πολύ χειρότερη θέση από την Σουηδία.

Η περίπτωση της Σουηδίας

Πάντα στην ανθρώπινη φύση όσοι ασκούν εξουσία θέλουν να «κάνουν κάτι» όταν αντιμετωπίζουν ένα άγνωστο πρόβλημα. Ωστόσο, μερικές φορές, το να μην κάνεις τίποτα είναι καλύτερο από το να «κάνεις κάτι».
Όσον αφορά την πανδημία του COVID-19, εμφανίζονται όλο και περισσότερες αποδείξεις ότι η στάση της κοινωνίας… έρχεται σε αντίθεση με την δημόσια υγεία που θέλουν να επιβάλλουν.

Ο δρόμος που επέλεξαν η Σουηδία, η Λευκορωσία και μερικά άλλα κράτη – αποδεικνύεται ο σωστός, η δημόσια υγεία ήταν προσανατολισμένη όχι τυφλά σε οριζόντια μέτρα αλλά έδωσαν την δύναμη στην κοινωνία και τον πολίτη να συμμετάσχει ενεργά στην αντιμετώπιση του covid 19… κόντρα στα δρακόντεια κυβερνητικά διατάγματα με πρόσχημα την δημόσια υγεία… τελικά κέρδισε….
Με δεδομένα σχεδόν 20 μηνών πλέον γνωρίζουμε ότι τα lockdowns ήταν ένα μεγάλο λάθος και θα αποδειχθεί ότι ήταν ένα μεγάλο λάθος και τα μέτρα που λαμβάνονται δήθεν για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Από το πρώτο ξέσπασμα του COVID-19 στο Wuhan της Κίνας, στα τέλη του 2019, η υποτιθέμενη κατηγορία εμπειρογνωμόνων μας είπε ότι τα βίαια εργαλεία «μετριασμού και καταστολής», όπως lockdowns, μάσκες και κοινωνικές αποστάσεις μέσω κυβερνητικών διαταγμάτων και εντολών, ήταν απολύτως απαραίτητα ώστε να αποτραπεί η ανεξέλεγκτη διάδοση του covid 19.
Οι «ειδικοί» ενέκριναν καθολικά και οριζόντια αυτά τα μέτρα επικαλούμενες την «δημόσια υγεία» που ενέκρινε το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα, χαρακτηρίζοντας τα επιστημονικά από τη μια μέρα στην άλλη.
Το εντυπωσιακό είναι ότι στα μοντέλα προ της πανδημίας, οι ιατροί σε περίπτωση πανδημίας είχαν αναφέρει ότι τα lockdowns δεν θα αποδώσουν.
Τελικά βάφτισαν επιστημονικά τα lockdowns και θα θυμάστε εδώ στην Ελλάδα, πως μέρος της κοινωνίας τα αποδέχτηκε και τα υπερασπιζόταν... μετά έκαναν ότι δεν θυμούνται τι έλεγαν...
Στην πορεία βέβαια είπαν ότι ήταν καταστροφικά… για την οικονομία και την κοινωνία… δύο μέτρα δηλαδή και δύο σταθμά.

Αντί να ζητήσει ένας πολιτικός και μια κυβέρνηση συγνώμη για τα απαράδεκτα λάθη που έκαναν στην διαχείριση της πανδημίας του covid 19 συνέχισαν αδιαφορώντας για τα λάθη τους και αναμειγνύοντας πολιτικά ψεύδη και επιστήμη προσπάθησαν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.
Ξεκίνησε μια πρωτοφανής προπαγάνδα, με τα lockdowns τελειώνουμε τον covid 19 μας είπαν αποδείχθηκε ασυναρτησία.
Με τον εμβολιασμό θα απαλλαχθούμε από τον covid 19 αλλά διαπιστώθηκε ότι μόνο ο εμβολιασμός δεν επαρκεί… χρειάζεται και η φυσική ανοσία…
Πλέον κάποιοι αρχίζουν να ψελλίζουν με εμβολιασμό και φυσική ανοσία… θα πετύχουμε την ανοσία της αγέλης και θα μετατρέψουμε τον covid 19 σε απλή ίωση.

Τα μέτρα που θεσπίστηκαν με τα lockdowns αποδείχθηκαν επιστημονική απάτη, τίποτε λιγότερο και δυστυχώς κανείς δεν τόλμησε να ζητήσει μια συγνώμη.
Απλά μας είπαν κατόπιν εορτής ότι τα locxkdwons πρέπει να τα αποφύγουμε γιατί καταστρέφουν την οικονομία.

Η υποτιθέμενη δημόσια υγεία

Οι λύσεις που αφορούσαν την «δημόσια υγεία» προκάλεσαν πραγματικά πολύ περισσότερα προβλήματα υγείας από ότι επέφερε ο covid 19.

H περίπτωση της Σουηδίας

Η Σουηδία δεν επέλεξε τον παραλογισμό του lockdowns εδώ και 15 μήνες, άφησε την κοινωνία ελεύθερη, με υποτυπώδη μέτρα προστασίας… και το εντυπωσιακό, οι θάνατοι περιορίστηκαν και με υγειονομικούς όρους εμφανίζει πολύ καλή συμπεριφορά σε σχέση με άλλη κράτη.
Εάν η Σουηδία και η Λευκορωσία μπόρεσαν να ξεπεράσουν τα άλλα κράτη χωρίς να κάνουν τίποτα, τι ακριβώς έχουν καταφέρει όλες αυτές οι παρεμβάσεις «ειδικών στη δημόσια υγεία»;
Οι «ειδικοί τηλεπιστήμονες» μας είπαν ότι εάν δεν παρθούν μέτρα οι νεκροί θα είναι εκατόμβες.
Ωστόσο αποδείχθηκε το αντίθετο.
Πλέον για κράτη όπως η Σουηδία, η κανονικότητα στην ζωή χωρίς τον διαχωρισμό εμβολιασμένων, ανεμβολιάστων έχει επιστρέψει…
Γιατί η Σουηδία δεν πήρε μέτρα, δεν διαχώρισε την κοινωνία και τα πάει καλά με όρους υγειονομικούς και άλλες χώρες πάνε από το κακό στο χειρότερο… και επιμένουν στους κοινωνικούς διαχωρισμούς;

Στη Σουηδία, τα παιδιά παρέμειναν στο σχολείο.
Οι επιχειρήσεις παρέμειναν ανοιχτές.
Επιτράπηκε στους ανθρώπους να ζήσουν τη ζωή τους όπως κρίνουν και θεωρούν σωστό.
Στην Αμερική, λόγω κυβερνητικών παρεμβάσεων και lockdowns, όχι μόνο δεν αντιμετωπίστηκε ο covid 19 αλλά τα προβλήματα αυξήθηκαν
Πράγματι, μερικές φορές το να μην κάνεις τίποτα είναι καλύτερο από το να κάνεις κάτι, ειδικά όταν προσπαθείς να πολεμήσεις ενάντια σε ένα μολυσματικό ιό.
FAFMumOXEAIpGc2.jpg

Ο σκοτεινός χειμώνας του Fauci

Ο Dr. Anthony Fauci προειδοποίησε ότι οι Αμερικανοί θα αντιμετωπίσουν σύντομα έναν «σκοτεινό χειμώνα», εκτός εάν η συντριπτική πλειοψηφία εμβολιαστεί.
«Ξέρετε, εάν δεν εμβολιαστούμε για τον covid 19 και ειδικά τώρα που έρχεται και η γρίπη, θα μπορούσαμε να έχουμε έναν σκοτεινό, κακό χειμώνα», δήλωσε ο Fauci.
Βέβαια για όσους θυμούνται… ο Joe Biden είπε ότι η Αμερική κατευθυνόταν σε έναν «σκοτεινό χειμώνα» πριν από σχεδόν ένα χρόνο, όταν κανείς στις ΗΠΑ δεν είχε εμβολιαστεί.
Αλλά σύμφωνα με τον Fauci, υπάρχει ακόμη ο κίνδυνος του «σκοτεινού χειμώνα», παρά το γεγονός ότι 183 εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν εμβολιαστεί.
Τα κρούσματα COVID είναι εκθετικά υψηλότερα τώρα σε σύγκριση με την ίδιας περίοδο πέρσι, άρα ο εμβολιασμός από μόνος του δεν είναι πανάκεια.
Την ίδια στιγμή η επιστήμη της δημόσιας υγείας, αψηφά την φυσική ανοσία που αποδείχθηκε ότι είναι 13 έως 27 φορές ισχυρότερη από τον εμβολιασμό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης