Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ανεμβολίαστη υπάλληλος σε αναστολή πήγαινε στη δουλειά – Κλειδώθηκε μέσα στο ΚΑΠΗ - Ανήκει στους αυτόχθονες ιθαγενείς

Ανεμβολίαστη υπάλληλος σε αναστολή πήγαινε στη δουλειά – Κλειδώθηκε μέσα στο ΚΑΠΗ - Ανήκει στους αυτόχθονες ιθαγενείς
Σύμφωνα με πληροφορίες η δημοτική υπάλληλος είχε αλλάξει τις κλειδαριές της δομής και παρέμενε στο εσωτερικό της

Αναστάτωση προκάλεσε στο Αρκαλοχώρι η ανεμβολίαστη φυσικοθεραπεύτρια του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, η οποία μετά και το πρόστιμο που της είχε επιβληθεί, καθώς συνέχιζε να πηγαίνει στην εργασία της παρά την αναστολή εργασίας, είχε κλειδωθεί μαζί με τον σύζυγό της στο ΚΑΠΗ του Αρκαλοχωρίου αρνούμενη να αποχωρήσει.
Πριν από λίγο οι αστυνομικοί κατάφεραν να μπουν στον χώρο της δομής και να συλλάβουν τη δημοτική υπάλληλο, μεταφέροντας την στο Αστυνομικό Τμήμα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η αστυνομική επιχείρηση ολοκληρώθηκε παρουσία εισαγγελέα.

Κρήτη: Είχε αλλάξει τις κλειδαριές

Σύμφωνα με πληροφορίες η δημοτική υπάλληλος είχε αλλάξει τις κλειδαριές της δομής και παρέμενε στο εσωτερικό της.
Στο ΚΑΠΗ είχαν σπεύσει από την πρώτη στιγμή άνδρες της ΕΛ.ΑΣ αλλά και ο εισαγγελέας. Σημειώνεται ότι η φυσικοθεραπεύτρια ισχυρίζεται πως ενεργεί με βάση τη Διακήρυξη των «Ελλήνων Αυτόχθονων Ιθαγενών» οι οποίοι, επικαλούμενοι απόφαση του Δικαστηρίου της Χάγης, δρουν σε διάφορες περιοχές της χώρας ανακαλώντας αποφάσεις θεσμικών φορέων όπως αναφέρει το cretalive.gr.
Υπενθυμίζεται ότι η δημοτική υπάλληλος, η οποία δεν έχει εμβολιαστεί, τέθηκε σε καθεστώς αναστολής εργασίας. Ωστόσο παρουσιαζόταν καθημερινά στη θέση της στο Φυσιοθεραπευτικό Τμήμα του Δήμου Μινώα Πεδιάδας με αποτέλεσμα να της επιβληθεί πρόστιμο καθώς εντοπίστηκε σε έλεγχο.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης