Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Καπραβέλος: Μέχρι τα Χριστούγεννα αναμένεται μεγάλη έξαρση και πίεση στο σύστημα υγείας – Αγωνιούμε για το 4ο κύμα

Καπραβέλος: Μέχρι τα Χριστούγεννα αναμένεται μεγάλη έξαρση και πίεση στο σύστημα υγείας – Αγωνιούμε για το 4ο κύμα

Όλη η προσοχή πρέπει να στραφεί στους ανεμβολίαστους συμπολίτες μας, καθώς αυτοί κινδυνεύουν περισσότερο, τόνισε ο Ν. Καπραβέλος

Αναμένεται μεγάλη έξαρση και πίεση στο σύστημα υγείας μέχρι τα Χριστούγεννα, σύμφωνα με τον διευθυντή της ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Παπανικολάου, Νίκο Καπραβέλο.
«Αγωνιούμε πολύ για το 4ο κύμα», ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Καπραβέλος και σημείωσε πως «περιμένουμε ότι μετά τον Οκτώβριο όταν οι συνθήκες θα έχουν ευνοήσει τον κορωνοιό , τα σχολεία, οι συνωστισμοί και τα ΜΜΜ θα κάνουν πάλι την ζημιά».
Ο κ. Καπραβέλος ανέφερε πως άνθρωποι που νόσησαν επιμένουν να μην κάνουν το εμβόλιο, τονίζοντας ότι όλη η προσοχή πρέπει να στραφεί στους ανεμβολίαστους συμπολίτες μας, καθώς αυτοί κινδυνεύουν περισσότερο και θα νοσήσουν βαρύτερα.
«Δεν βλέπουμε εμβολιασμένους σε βαριά κατάσταση», είπε χαρακτηριστικά.
Ακόμη, σημείωσε ότι η υπερμετάδοση του ιού φαίνεται ότι δεν γίνεται μόνο με τα σταγονίδια αλλά και αερογενώς, υπογραμμίζοντας πως χρειάζεται απολύμανση των χώρων.

«Δέχτηκα απειλή εναντίον της ζωής μου»

Ο κ. Καπραβέλος ανέφερε επίσης ότι δέχεται απειλές με επιστολές και σφραγίδα της Κρήτης. Όπως είπε, «ούτε στο μεσαίωνα δεν έχω δει τέτοιες περιπτώσεις. Δέχτηκα απειλή εναντίον της ζωής μου, για τον αγώνα που κάνω, ότι έχω παραπλανηθεί από τον σατανά και ότι προσπαθώ να κοροϊδέψω τον κόσμο για να εμβολιαστεί».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης