Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Η... τυχαία συνάντηση Μητσοτάκη με έναν καβαλάρη: Ο ΦΠΑ στις ζωοτροφές, τα... γελάδια και ο... Ντάλτον

Η... τυχαία συνάντηση Μητσοτάκη με έναν καβαλάρη: Ο ΦΠΑ στις ζωοτροφές, τα... γελάδια και ο... Ντάλτον
Την... τυχαία συνάντηση του με τον καβαλάρη ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο πρωθυπουργός

Ακόμα μία... τυχαία συνάντηση με έναν από τους... θαυμαστές του φαίνεται πως ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την επίσκεψη του στο Δαμάσι Τυρνάβου, προκειμένου να εγκαινιάσει το νέο σχολείο στην περιοχή.
Μετά την τελετή αγιασμού, ο πρωθυπουργός έκανε μια βόλτα στην περιοχή, όπου συναντήθηκε... τυχαία με έναν καβαλάρη, ο οποίος -όπως προκύπτει- από τον διάλογο που είχε με τον πρωθυπουργό, συγκαταλέγεται στους θαυμαστές του, καθώς τον αποκάλεσε... ήρωα.
Παρεμπιπτόντως, ο πρωθυπουργός ανέφερε τη μείωση του ΦΠΑ στις ζωοτροφές, αν και -όπως σχολίασε- «τρώνε εδώ μια χαρά τα γελάδια».
Την... τυχαία συνάντηση του με τον καβαλάρη ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο πρωθυπουργός.

Ο επίμαχος διάλογος

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο πρωθυπουργός κατά τη βόλτα του στο Δαμάσι, βλέπει έναν καβαλάρη να έρχεται προς το μέρος του και τον πλησιάζει και αυτός. «83 είμαι» του λέει ο κτηνοτρόφος, με τον πρωθυπουργό να του απαντά «με το άλογο τα επιτηρείς όλα εδώ, ε;».
Ο κτηνοτρόφος λέει αφότου έδωσαν τα χέρια με τον πρωθυπουργό πως γεννήθηκε το 1938 και το '38 έγινε και το σχολείο της περιοχής.
«Τώρα έχουμε καινούργιο σχολείο, να πας να το δεις, να δεις τι ωραίο που είναι», απαντά ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον καβαλάρη κτηνοτρόφο να του λέει «αυτό το σχολείο που φτιάχνεις εσύ θα μείνει στην ιστορία».
Στην συνέχεια, ο πρωθυπουργός λέει στον κτηνοτρόφο πως από την 1η Οκτωβρίου έχει χαμηλότερο ΦΠΑ στις ζωοτροφές, συνεχίζει ωστόσο λέγοντας πως «αν και τρώνε εδώ μια χαρά τα γελάδια».
«Είσαι ήρωας» απαντά ο κτηνοτρόφος λέγοντας στην συνέχεια «Ντάλτον με φωνάζουν, είχα πάει και στην Αμερική».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης