Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σύλληψη 33χρονης με την κατηγορία ότι προήγαγε ανήλικη - Αναζητείται ένας άνδρας

Σύλληψη 33χρονης με την κατηγορία ότι προήγαγε ανήλικη - Αναζητείται ένας άνδρας

Η αστυνομία αναζητεί έναν άνδρα, ο οποίος επίσης εξανάγκαζε τη νεαρή κοπέλα να εκδίδεται στη Θεσσαλονίκη

Στον εισαγγελέα πρόκειται να οδηγηθεί η 33χρονη που συνελήφθη με την κατηγορία ότι προήγαγε σε πορνεία ανήλικη εδώ και περίπου έναν χρόνο.
Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ η αστυνομία αναζητεί έναν άνδρα, ο οποίος επίσης εξανάγκαζε τη νεαρή κοπέλα να εκδίδεται στη Θεσσαλονίκη, αποκομίζοντας ο ίδιος χρηματικά ποσά.

Η αποκάλυψη

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης Καταστολής της Εγκληματικότητας συνέλαβαν στη Θεσσαλονίκη δύο αλλοδαπούς, ηλικίας 32 και 29 ετών, με την κατηγορία ότι βρέθηκαν στο αυτοκίνητο που επέβαιναν μικροποσότητες ηρωίνης και κάνναβης.
Στο όχημα επέβαιναν επίσης η 33χρονη και η ανήλικη.

Τι έδειξαν οι έρευνες

Από την έρευνα των αστυνομικών που ακολούθησε αποκαλύφθηκε η σεξουαλική εκμετάλλευση της ανήλικης από την 33χρονη.
Σύμφωνα με την αστυνομία, η κατηγορούμενη, εκμεταλλευόμενη το νεαρό της ηλικίας, την οικογενειακή κατάσταση της παθούσας και την εμπιστοσύνη που της έδειξε η μητέρα της ανήλικης, την προωθούσε εδώ και τουλάχιστον έναν χρόνο σε εργασία ως εκδιδόμενη, αρχικά σε οίκους ανοχής σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αλλά και σε διαμέρισμα άγνωστου ατόμου, όπου η ανήλικη εργάστηκε έναντι ελάχιστης αμοιβής και με εξαντλητικά ωράρια.
Αν και προσωρινά είχαν διακοπεί οι συναντήσεις τους, πριν από δύο ημέρες με πρωτοβουλία της ανήλικης, η 33χρονη την έφερε σε επαφή με έναν από τους δύο συλληφθέντες που επέβαιναν στο αυτοκίνητο με σκοπό την ερωτική συνεύρεση έναντι αμοιβής.
Ακόμη, ο συλληφθείς κατηγορείται ότι προμήθευσε την ανήλικη με ποσότητα κάνναβης έναντι μικρού χρηματικού ποσού.
Επιπλέον, από την έρευνα προέκυψε ότι η ανήλικη πρόσφατα ξεκίνησε να εργάζεται ως εκδιδόμενη στη Θεσσαλονίκη, υπό την εκμετάλλευση του ημεδαπού άντρα, ο οποίος αναζητείται.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης