Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ο τελευταίος αποχαιρετισμός στον Μίκη Θεοδωράκη - Δείτε live

Ο τελευταίος αποχαιρετισμός στον Μίκη Θεοδωράκη - Δείτε live
Όλα έτοιμα στα Χανιά – Θα γίνει και εκεί λαϊκό προσκύνημα

Η σορός του μεγάλου μουσικοσυνθέτη και κοινωνικού αγωνιστή έχει μεταφερθεί από το παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου μέσα στον κύριο χώρο της Μητρόπολης όπου θα γίνει η τελετή του αποχαιρετισμού όπου θα μιλήσουν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Δείτε Live από τη Μητρόπολη ΑΘηνών

 


Στις 2 το μεσημέρι η σορός του Μίκη Θεοδωράκη μεταφέρθηκε  από το παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου, στη Μητρόπολη όπου θα ψαλεί τρισάγιο στη μνήμη του από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο.

Όλα έτοιμα στα Χανιά – Θα γίνει και εκεί λαϊκό προσκύνημα

Στις 7.15 το πρωί της Πέμπτης, θα φτάσει στο λιμάνι της Σούδας όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης. Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθεί αυτοκινητοπομπή στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς και μετά θα συνοδευτεί στην Μητρόπολη, στον Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στα Χανιά, όπου μέχρι τις 12 η σορός θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

Θα ακολουθήσει και πάλι αυτοκινητοπομπή, προς τον ιερό ναό του Γαλατά Χανίων όπου θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία στη 1 το μεσημέρι, ενώ θα ακολουθήσει πεζή συνοδεία της σορού στο κοιμητήριο του Γαλατά. Την ημέρα της κηδείας τόσο στην πόλη των Χανίων όσο και στο χωριό Γαλατάς θα ισχύσουν έκτακτα κυκλοφοριακά μέτρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης