Τελευταία Νέα
Κοινωνία

ΝΙΜΤΣ: Παραιτήθηκε ο ανεμβολίαστος διοικητής του νοσοκομείου

ΝΙΜΤΣ: Παραιτήθηκε ο ανεμβολίαστος διοικητής του νοσοκομείου
Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ είχε δηλώσει πως ο διοικητής του 417 ΝΙΜΤΣ είναι ανεμβολίαστος και «μέχρι χθες (σ.σ. τη Δευτέρα) περιφερόταν στα τμήματα του νοσοκομείου»

Την παραίτησή του υπέβαλε ο διοικητής του ΝΙΜΤΣ, μετά τις καταγγελίες του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκου.
Τώρα, αναμένεται εισήγηση για την αντικατάστασή του, σύμφωνα με πληροφορίες του Open.
Αναφορικά με το ποσοστό των ανεμβολίαστων υγειονομικών στα στρατιωτικά νοσοκομεία, όπως μετέδωσε το ίδιο μέσο, ξεπερνά τους 350.
Χθες, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ είχε δηλώσει πως ο διοικητής του 417 ΝΙΜΤΣ είναι ανεμβολίαστος και «μέχρι χθες περιφερόταν στα τμήματα του νοσοκομείου».
Μάλιστα, ο κ. Γιαννάκος ονομάτισε και τα νοσοκομεία που συνεχίζουν να απασχολούν ανεμβολίαστους εργαζομένους: τα δύο νοσοκομεία της Πάτρας -ο Άγιος Ανδρέας και το Ρίο-, το Δαφνί και το ΝΙΜΤΣ.
Την ίδια ώρα, το σκάνδαλο με τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού και τις ψευδείς βεβαιώσεις μοριακών και rapid test παίρνει τρομακτικές διαστάσεις, με την Εθνική Αρχή Διαφάνειας να ερευνά 10 εμβολιαστικά κέντρα για τυχόν έκδοση πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού, όπως αποκάλυψε ο διοικητής της, Άγγελος Μπίνης.
Οι αποκαλύψεις για τα «μαϊμού» πιστοποιητικά έχουν πάρει διαστάσεις τις τελευταίες ημέρες, μετά και την αποκάλυψη του σκανδάλου στον Παλαμά Καρδίτσας, όπου διοικητική υπάλληλος στο Κέντρο Υγείας της περιοχής κατηγορείται ότι εξέδωσε πλαστά πιστοποιητικά σε 34 άτομα από το στενό φιλικό και οικογενειακό της περιβάλλον.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης