Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών: Θα εξαντλήσουμε την αυστηρότητα σε περίπτωση εμπλοκής μελών σε έκδοση ψευδών πιστοποιητικών

Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών: Θα εξαντλήσουμε την αυστηρότητα σε περίπτωση εμπλοκής μελών σε έκδοση ψευδών πιστοποιητικών
Εντείνονται οι έρευνες στη Βόρεια Ελλάδα

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ) αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι δεν έχει καμία καταγγελία για ψευδή πιστοποιητικά νόσησης και εμβολιασμού.
Με αφορμή πληροφορίες για εικονικούς εμβολιασμούς και για ψευδώς θετικά rapid test και PCR, ο ΙΣΑ δηλώνει ότι ουδεμία τέτοια καταγγελία για γιατρούς μέλη του έχει περιέλθει στην αντίληψή του. Στην ανακοίνωση του ΙΣΑ τονίζεται ότι σε περίπτωση που διαπιστωθούν τέτοιες απαράδεκτες αξιόποινες πράξεις, θα εξαντλήσει την αυστηρότητά του.
«Ο ιατρικός κόσμος έχει αποδείξει το υψηλό αίσθημα ευθύνης που διαθέτει, και βρίσκεται με αυταπάρνηση στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στην πανδημία», αναφέρεται επίσης στην ανακοίνωση Συλλόγου.

Εντείνονται οι έρευνες στη Βόρεια Ελλάδα

Την ίδια ώρα μορφή χιονοστιβάδας εκλαμβάνουν οι αποκαλύψεις αναφορικά με τη γεωγραφική διασπορά, αλλά και τον πραγματικό αριθμό των εικονικών εμβολιασμών, οι οποίοι εντοπίστηκαν αρχικά στον Παλαμά Καρδίτσας, έχοντας κινητοποιήσει στο έπακρο τον κρατικό μηχανισμό, από κοινού με τις εισαγγελικές και τις διωκτικές Αρχές.
Εντολή για διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής έρευνας έχει εκδοθεί ήδη από τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας, Σταμάτη Δασκαλόπουλο, ενώ το κουβάρι της υπόθεσης ανέλαβε χθες και η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, καθώς η έρευνα έχει υπερβεί πλέον τα στενά όρια του νομού Καρδίτσας.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης