Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αγορά σχολικών ειδών με πόντους go4more από την Εθνική Τράπεζα

Αγορά σχολικών ειδών με πόντους go4more από την Εθνική Τράπεζα
Ό,τι χρειάζεστε για το σχολείο ή το σπίτι μπορείτε να το αποκτήσετε μέχρι και 18/09/2021 πληρώνοντας με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας
Κάθε Σεπτέμβριος σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα… 

Νέο ξεκίνημα για τους φοιτητές, νέο ξεκίνημα και για τους μαθητές, οι οποίοι επιστρέφουν στα θρανία.
Κάθε νέα αρχή όμως ισοδυναμεί με νέες ανάγκες.
Ιδιαίτερα για το μαθητή ή το φοιτητή είναι σημαντικό να προμηθευτεί εγκαίρως τον απαραίτητο εξοπλισμό για να εισέλθει στη ρουτίνα της σχολικής ή της φοιτητικής ζωής ευχάριστα και με αισιοδοξία.
Επίσης, μια αναβάθμιση του σπιτιού, της βεράντας ή του χώρου εργασίας, δίνει μια ξεχωριστή, χαρούμενη νότα στις απαιτήσεις του χειμώνα που ακολουθεί. Έπειτα από ενάμιση χρόνο πανδημίας όλοι έχουμε προσαρμοστεί σε νέα δεδομένα με την τηλεργασία να αποτελεί μονόδρομο για κάποιες κοινωνικές ομάδες.
Κατά συνέπεια είναι απαραίτητος ένας άνετος και ευχάριστος χώρος ώστε να είμαστε πιο δημιουργικοί.
Μετά το καλοκαίρι περνάμε λοιπόν στην οργάνωση και στον προγραμματισμό για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και στις απαιτήσεις του φθινοπώρου.
Και είναι προτιμότερο να τα κάνουμε όλα αυτά κερδίζοντας.
Πώς; Κάνοντας τις αγορές μας για τη νέα σχολική χρονιά με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας.


Έξτρα πόντοι go4more για σχολικά, laptop και είδη ανανέωσης χώρου  

Ό,τι χρειάζεστε για το σχολείο ή το σπίτι μπορείτε μέχρι και τις 18/09/2021 να το αποκτήσετε πληρώνοντας με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, εξασφαλίζοντας μεγάλο όφελος σε πόντους go4more που μπορείτε να εξαργυρώσετε σε επόμενες αγορές σας:
  • Επισκεφτείτε ένα φυσικό ή ηλεκτρονικό κατάστημα των εταιρειών Cosmote και Γερμανός, επιλέξτε το νέο σας laptop, αξίας 399 ευρώ και άνω και κερδίστε το 20% της αξίας του σε πόντους go4more.
  • Αγοράστε τα σχολικά σας στα καταστήματα Μουστάκας και στο moustakastoys.gr και κερδίστε το 10% της αξίας των αγορών σας σε πόντους go4more.
  • Κάντε τις αγορές σας στα πολυκαταστήματα Notos, καθώς και στο ηλεκτρονικό κατάστημα notos.gr, κερδίζοντας 10% της αξίας τους σε πόντους go4more.
  • Ανανεώστε το σπίτι σας με κέρδος 10% επί της αξίας των αγορών σας σε go4more πόντους στα καταστήματα  και τα κέντρα παραγγελιών και παραλαβών ΙΚΕΑ, καθώς και στο ΙΚΕΑ eshop.
ete_sxolika2.JPG

Οικονομικότερες αγορές με το πρόγραμμα go4more

Αν έχετε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα της Εθνικής Τράπεζας και δεν είστε εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα επιβράβευσης συναλλαγών go4more, εγγραφείτε εδώ και κερδίστε πόντους σε κάθε σας αγορά. 

Τους πόντους σας μπορείτε να τους εξαργυρώνετε σε ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων, που καλύπτουν κάθε σας ανάγκη, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.
Δείτε τους συνεργαζόμενους εμπόρους του προγράμματος εδώ.
Με το πρόγραμμα go4more και τις κάρτες της Εθνική Τράπεζας, οι αγορές που επιβαρύνουν σημαντικά τον οικογενειακό προϋπολογισμό γίνονται πιο αποδοτικές, πιο οικονομικές, πιο ευχάριστες για εμάς και αυτούς που αγαπάμε.


www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης