Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Από τις 10:00 το λαϊκό προσκύνημα στο Μίκη Θεοδωράκη στη Μητρόπολη Αθηνών

Από τις 10:00 το λαϊκό προσκύνημα στο Μίκη Θεοδωράκη στη Μητρόπολη Αθηνών
Την Πέμπτη 9/9 στις 13:00 μετά το μεσημέρι θα γίνει η ταφή του Μίκη Θεοδωράκη στον Γαλατά Χανίων
Σχετικά Άρθρα

Για δεύτερη ημέρα σήμερα Τρίτη 7/9 συνεχίζεται το λαϊκό προσκύνημα στο Μίκη Θεοδωράκη στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου στη Μητρόπολη Αθηνών.
Σήμερα το λαϊκό προσκύνημα θα αρχίσει στις 10:00 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 19:00 το απόγευμα ενώ θα συνεχιστεί και αύριο Τετάρτη 8/9 από τις 10:00 έως τις 14:00 μετά το μεσημέρι.
Χθες, πρώτη ημέρα της διαδικασίας, χιλιάδες κόσμου με λουλούδια στα χέρια και τραγουδώντας τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, είπαν το τελευταίο αντίο στο μεγάλο Έλληνα μουσικοσυνθέτη.

Τελετή αποχαιρετισμού

Η τελετή αποχαιρετισμού θα γίνει αύριο Τετάρτη 8/9 στις 15:00 μετά το μεσημέρι στη Μητρόπολη Αθηνών όπου θα μιλήσουν μεταξύ άλλων η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας.
Κατόπιν η σορός του θα μεταφερθεί στην Κρήτη όπου την Πέμπτη 9/9 στις 13:00 θα γίνει η ταφή του στο Γαλατά Χανίων, όπως ήταν και η τελευταία του επιθυμία.

Δικαστική διαμάχη

Εν τω μεταξύ συνεχίζεται η δικαστική διαμάχη μεταξύ δύο γραφείων τελετών λόγω των αντίθετων θέσεων που έχουν τα παιδιά του Μίκη Θεοδωράκη.
Σήμερα Τρίτη 8/9 το πρωί αναμένεται η τελική απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών για το συγκεκριμένο θέμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης